A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
SlaCker #8583 Jól megmondtam a magamét! :D Mindent elbaltáztam. Helyes írás. Készítő.
Nem hiszem el, hogy nem tudnak egy cseppet sem odafigyelni! Ott van mikor vették fel a hangokat a kamionhoz. Kívül megvolt. Belűre mért nem tett mikrofonokat????! Jahh mert akkor meg lett volna a belső zaj viszonylat. Mennének 1 km zárt kabinnal. Aztán pedig nyitott ablakkal. Ehez tényleg ekkora ész kell?? Kb 2-3 km alatt megvan minden az adott kamion hang adatára. Fékek. Levegő eresztés. Motor zajok (kül és beltéri viszonyok). Nem értem tényleg. Amúgy Mivel nem értek hozzá nagyon, de mondtam is. Utána néztem és a turbó sem jó. Ugyanis a turbó nem lép működésbe egyből, hanem bizonyos fordulatszámot el kell érnie a motornak és ezután ad plusz erőt vagyis hallani a hangját.
Razor1997: Nem tudom én sem mi az, de mikor a fülke zárva van akkor gyakorlatilag te semmilyen motor hangot nem hallasz! Szóval fogalmam sincsen, hogy mi lenne az vagy mért olyan amilyen.
Fent írtam, hogy mennyi lenne a hangok felvétele. -bloor effect és lenne eredeti minőségi hangzása a kamionoknak! :)
Azt a valamit azért nem értem, mert végkép hülye vagyok hozzá! :D Utoljára olyan sárga csíkot az F198-ban láttam, mikor a motor fordulatszámát állítottam vagy mit. :D