banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SlaCker
    Kb sokszor néztem meg a videót és...... 1: első és a második váltás szerintem hang ügyileg el van harapva. Gagyi. A harmadik után viszont szép a turbo hangja. Itt volt az ideje mondjuk. Biztos nagy kihívás felvenni a kamion hangjával együtt, de mindegy. 2:Tetszik, hogy a fülke kicsit emelkedik és süllyed. Azt viszont nem értem, hogy a 0:33 másodpercnél mér felfele billen a fülke, mikor vált? Akkor nem lefele kéne. Mivel megszűnik a nyomaték, nem húz a gép ezért éppen lefele kéne süllyednie. Szerintem, de én nem értek a kamionokhoz csak csodálom őket. :) 3: Mikor elkezd lassulni, fékezni és vissza váltani. nah az úgy ahogy van borzalom!!! Ezt viccnek sem adnám ki! :S Ne hiszem el, hogy a vezető fülében egy bugyborékoló hangot lehet csak hallani. Nem is tom igazán minek nevezni azt a motor hangot! Ott van a fékezés. Végre szuszog, sziszeg a kamion, de ez nagyon gyér. Szerintem ezek még nem hallottak légféket szisszenni. Nem is ragozom.
    Szóval 10% jó tulajdonság. Nem sok mindenre futotta. :((
    Nem hiszem el, hogy a Valusoft nem képes belátni azt, hogy egyedi játékot tudna a piacra dobni. Azt sem hiszem el, hogy apróságokra sem képesek odafigyelni. Amúgy remélem az összes kamionnak a fék a turbó meg minden ugyan az lesz! Csak a kaszni változik. Bár én akkor venném el a liszesz jogokat! Az meg, hogy a grafika milyen csini tükrözi, hogy szarnak az egész játékra igazán. :( Nem csili vili efekt kéne, hanem elősször egy normális fizika, ami szerintem olcsóbb mint egy agyon effektezett grafikai megvalósítás.

Azért ne szúrjatok le. Játszottam Sok Hard Truck résszel. Még a legelső résszel is. Mi is volt a címe? Jah. Hard Truck: 18 wheels of steel. :)
    Mindíg úgy vagyok vele (bár szerintem jó páran még rajtam kívül), hogy na majd most tuti jó lesz. Nem. Nem lesz jobb.