52664
-
lenhoffer #8347 HA MINDEN IGAZ MAJUS 8-RA IGERTEK STDS-T
-
cbzotyoka #8346 nem tudni hogy mikor jelenik meg a Scania Truck Driving Simulator? -
vajo #8345 Uccsó előtti nagyon nagy.. :DDD -
#8344 Ezt a képet nem tod nagyba átlinkel mert nagyon tetszik ez a kép? -
hungaryws #8343 Scania Truck Driving Simulator
-
lenhoffer #8342 aprilis 7 en latunk utoljara kepeket varhato mostanaban ujj kepek es videok.mart jo lenne -
vajo #8341 Valakinek megvan az az orosz progi, amivel a T&T-s pmg fájlt áttudom konvertálni a zmodhoz, hogy megnyissa? Nem találom sehol. :S -
#8340 és csak akkora területet lehet megépíteni? Mondjuk 250 KM már nem engedi a játék. -
JohnBart #8339 Nem hiszem, hogy bonyolultabb lesz a GTS szerkesztőjénél. -
#8338 Elnézést rossz képet láttam, a térkép editor sokkal bonyolultab lesz megépteni, mint mondjuk a trainzban? -
#8337 ... mint az elsőben (ETS 1) Helyesebben -
#8336 Az én véleményem a "map", a térkép ugyan akkora mint az lsőben, én bővebb térképre számítottam. -
#8335 Remélem jövőhéten azért dobnak egy összefoglaló videót ami nem egy témára tér csak ki. -
#8334 :))) -
#8333 Most még finom leszek, és nőies: Jól írta az üzi, vedd meg b+. -
#8332 ezután a hozzászólás után semmi jóra nem számíts...
de megsúgom torrent... -
lenhoffer #8331 Trucks&Trailers hol lehet ingyen le tolteni mert en le toltotem egy verziot azal csak egy fel orat engedet jatszani es utana ki irta hogy vasaroljam meg a jatekot valaszoljatok koszi -
JohnBart #8330 Térképet meg videókat a fejlesztők blogján találsz (blog.scssoft.com). DAF-ról meg nem tudunk tuningvideót adni, ha az SCS nem csinált eddig. :D -
JohnBart #8329 Ha hasonlóan lehet állítani a grafikai beállításokat mint a Trucks & Trailersnél, lehet elmegy majd egymagos procival is, ha kikapcsolod az Advanced Renderinget (letiltod a dinamikus árnyékokat meg a többi gépzabáló effektet). Kb. úgy nézne ki akkor a játék mint az ETS, de nem hiszem hogy gépigényesebb lenne. -
#8328 Hát akkor ezzel nem fogok játszani,maradok az ETS-nél:D -
#8327 Erős mert ahogy nézem a képeket hát ... van fejlődés grafika, tereptárgyak esetén. -
#8326 Kb:milyen gép kellene a játékhoz hogy High-en elmenjen akadás nélkül? -
#8325 Attól hogy nem raknak fel képet/videót attól fejlesztik a játékot.. De amikor meglátom hogy rakta fel képet vagy videót akkor nagyon megörülök. Augusztis első hetén meg fog jelenni vagyis ezt írták! Szóval addigra kész lesz./Remélhetőleg/ -
lenhoffer #8324 nagyon lasan jonek a kepek meg a videok lesz ebbol a jatekbol agusztusra valami
-
lenhoffer #8323 ets2 rol valaki rakhatna fel terkepet ut vonalakal.meg daf tuning videot kivancsi vagyok mekkora motorok vannak hoza. elore is kosz
-
#8322 Miért ne menne? Csak itt szar a link. De ne legyél már lusta beírni a címsorba a címet....
TESSSS -
Robi546 #8321 ő,nektek megy az SCS Software blog ? :O Mivel nekem nem. :S weboldal nem található,404 not found,azt írja ki. :S -
#8320 Komolyan mondom tetszik az aszfalt. Jó lett ahhoz képest hogy egy számítógépes programról beszélünk. Remélem náluk az mp3 manapság alap. Elég lesz bemásolni egy mappába és állítgatni a rádió adókat mint a gta ban. Példa kedvéért írom lenne mondjuk 5 sztenderd adó plusz egy amin az előre bemásolt mappában lévő zenéket lehetne lejátszani. :))) Sőt azt is nagyra értékelném ha lejátszási listát is lehetne készíteni. Hisz ezek a dolgok manapság nem igényelnek nagy szakértelmet. Pláne nem egy "hekker" csapatnak. Alap miközben vezetek szóljon a zene. Viszont azzal is elégedett lennék ha extrák nélkül csak mp3 -at bemásolnám.Na jó mindegy. Már csak 4 hónap remeek :)))) -
#8319 Nem műxik a blog link!
-
#8318 Gondolom, csak viccelsz.
Szerintem eleve realisztikusabb is, az ember ha már megvan akár egy olcsóbb kamionja, szívesen csinosítgatja, extrázza. Általában nem 5-6 fuvarra szól egy kamion, mint a játékban. Kicsit realizálhatnák a fuvarokért kapott pénz, és a kamionok árait, illetve valamit vonhatna le, megélhetés címén, ne 5-6 fuvar után lehessen modernebb kamiont venni, talán akkor jobban megbecsülnétek az alap gépeket. Igaz ez lehet megint a játékélmény rovására menne. Bár, sokan így is cheat-elnek, tehát lehet nem lenne akkora probléma.
Jó-jó, szépek ezek a modern gépek (leszámítva az új mercit, ami baromi ronda) de én pl azon kevesek közé tartozom, aki szívesebben vezetik az idősebb gépeket, amiket még tényleg vezetni kell, és nem számítógép végzi a legtöbb feladatot.... -
#8317 Tudom, csak még kamionra alig van pénzed de minden kiegészítőre futja ? -
#8316 Ahogy mondod -
#8315 Végre látszanak a lámpafények az úton is! :PP Jóleeeesz:D -
#8314 Hat mivel te szabod testre a gépet ezért bármi megtörténhet :D egy alap gépből is lehet karácsonyfát csinálni sztem. -
#8313 Szép:) Végre rendesen sötét van,látszódik a visszapillantóba a hátsó lámpa :D -
DIESEL DOG #8312 Hmm... tetszetős képek! :) -
#8311 szerintem még a belsön kelne mit csinálni .... a Man tükör olyan kelne legyen mint a Man seria A -nak... és a fülke ha kicsi akkor belölröl is legyen kicsi...... -
#8310 Az esti fények nekem nagyon bejönnek, és van esti műszerfal világítás
Az viszont fura, hogy pl. utolsó képen egy olyan alap "csóróbb" gépen is mindenféle oldalsó világítás van. -
#8309 -
cbzotyoka #8308 Bocs ez lemaradt. :)
http://1.bp.blogspot.com/-wWnDDHjQ2s0/T4CyhLfiGWI/AAAAAAAAAqY/cabOssVjp8s/s1600/01.jpg