banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fuszhi
    Én biztos megveszem.
    Nekem az előző rész is nagyon tetszett.
    Abszolút jó kis szimulátor élményt nyújtott nekem mikor ráéreztem arra amit a programozók át szerettek volna adni amire most nem térnék ki. Ezt valaki vagy meglátja vagy nem. Kormánnyal iszonyat jó. Tudom még sokan rajtam kívül azt várják hogy még élethűbb fizikát készítsenek, én is örülnék neki.
    Az elméletem azonban az hogy mikor kamionnal közlekedünk valahogyan át kell tudniuk adni azt hogy sebesség függvényében a kamion egy tartományban kormányozhatatlanná válik. Talán ez az amit másként oldottak meg és ez nem tetszik sokaknak. Viszont én belegondolok abba hogy régen ha már csak a környező forgalomra gondolok , ha azt feljavították és nem lesz vele gond, az már ha belegondoltok eleve nagyon köszönöm a készítőknek. A szép díszes menüt is. A névtáblát a madarakat a tükröt a napszakokat a szép tájat az új utakat aszfaltot az út irányt jelző belső térképet és így nem kell kilépegetni. Ráadásul nem kell módolni vagy mit amihez nem értek eleve és a kamiont felszerelhetem lámpákkal új felnivel takaró elemekkel. Szép hidakat és egyéb szobrokat helyeztek ki. Mindig lesz olyan dolog amiről majd tudunk értekezni hogy ez vagy az jobb lehetne. Ha legközelebbre elkészítik a fizikát valamiképp máshogy annak is tudok majd örülni. Lásd meg a kicsinyt , hogy megláthasd a gyönyörűségest. ;) :))) Na üdv :) Kedves fórum társaim. Már alig várom 2012 AUGUSZTUS -t