A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
JohnBart #8138 Jol tippelted, olvasom. :)
Az infok java az SCS blogjarol szarmazott, a tobbit meg Pavel osztotta meg velem e-mailben - bar minden masodik mondata az volt, hogy nem iger semmit 100%-ra, igaz majd minden jatekfejleszto igy ir a fejlesztes alatt allo jatekarol, ezert is problemas sokszor bemutatot irni.
OFF: A CBS2010 meg szerintem igenis tragya cucc, egyedul a rengeteg hasznalhato funkcio (telefon, CB, hidraulika, toloszek-lift, stb.) miatt volt nalam ertekelheto. A grafikaja sivar, a hangok es a feliratok borzalmasak, hibakkal telik es erthetetlenek, ha atallitom a billentyuzetkiosztast akkor is mindig a regi billentyukre utal a program jatek kozben, fizika nincs (utkozesvizsgalat csak a busznal van, a forgalom tobbi tagja siman atmennek egymason) a jatekmenet pedig teljesen tet nelkuli, nem kellett szigoru menetrendhez alkalmazkodni, meg buntetest sem kaptam, ha pl. utkoztem.
Buszos jatekbol ketto jott be, az SCS Bus Drivere nagyon egyszeru, konnyen iranyithato, bar sok kihivast abban sem kell keresni, az OMSI meg... nos az az OMSI. :D
Ja, bocs az ekezetek miatt, kulfoldon vagyok.