52664
-
#8102 Én is itt várom a pénteki képet.. Felnézek ide és nézem hogy ennyi?...-.-" -
vajo #8101 Többre számítottam azért... -
#8100 -
#8099 Ezek a képek nem a hivatalos fórumról valók, ugye? Szóval ezek szerint lesz vidéki szituáció :) Szimuláció küldetés :))) Mert tetszik De az a szerpentin az is nagyon komoly , legalább is látványra nagyon ott van. Küld már át azt a pályát :)))))))) -
vajo #8098 -
#8097 Csak nem Qui-Gon mestert???? -
Robi546 #8096 Nem tudom hogy most mire jó ez a sok hülyének hogy feltesznek valamit ami nem is az ami ki van írva majd raknak rá RAR Passwordot és nem küldik el a jelszót,semmit. Örülnek a sok értelmetlen letöltésnek ? :O -.- -
#8095 http://www.gravitysensation.com/trickytruck/index.html
bár ez nem eu truck simulator, de kamionos, szerintem jópofa nagyon :) -
Unikey #8094 xD majd meséld el, hogy mennyi trójait tartalmazott :D -
#8093 Profil
-92 (1/24)
Ez kb az agyi szintet is mutatja -
Máté97 #8092 Te most hülye vagy,vagy csak tetteted a hülyét?
Nézz már fel a bannerba,vagy olvass vissza...
"Megjelenés:2012.augusztus!"
-
koppi2 #8091 Sziasztok. Euro Truck Simulator 2 Full Game PC 2012 with Crack :)) -
JohnBart #8090 Ha képben akarsz lenni, olvasd a fejlesztők blogját. Ami infó onnan jön, száz százalék, hogy megbízható, ami máshol bukkan fel (akár a kiadók weboldalán is) nem árt fenntartásokkal kezelni. ;) -
#8089 Na, mondjuk erről nem tudtam, mivel a topikot is csak nagyon ritkán olvasom, szóval így nem igazán vagyok képben a történésekről, ezért mondtam azt, hogy nem biztos az információ pontossága... :-) -
JohnBart #8088 "de elméletileg augusztusban jelenik meg az ETS 2, de még egyszer mondom, hogy csak elméletileg, mivel nem tudom, mennyire pontos ez az információ!"
Erre a részére válaszoltam. -
#8087 Töltsd egészséggel!
Nemérem hogy lehet ennyi húgyagyú aki nem fogja fel hogy nem jelent meg a game (itt nem feltételül csak rád céloztam ....) -
koppi2 #8086 Innenletőlthető ETS2 :)) -
#8085 Nyilván nem fogsz, mert ezek játékgyilkos modellek, a maguk több tízezer (sok esetben százezer) poligonjukkal.
Félreértés ne essék, én sem azt mondom, hogy nem lehetne szebb a játékban, hanem azt, hogy ami van, én azzal is elégedett vagyok.
Egyébként az a véleményem, hogy tök mindegy lenne, milyen szép kamiont tesz az scs a játékba, előbb utóbb lesz egy ami jobban tetszik, és így is, úgy is kicserélitek. "Mindig van egy nagyobb hal" - hogy egy nagy "mestert" idézzek :) -
#8084 Nem akarok kötekedni veled Kacsa:) De Vajó sztem nem arra gondolt milyen csicsás hanem hogy a modell mennyire ki van dolgozva.
Vajo: Én is szívesebben látnék ilyen modelleket :) Nekem nagyon tetszik főleg a 4-es széria :) -
Lolluki #8083 Ö az STD-ről beszél nem az ets2ről! -
JohnBart #8082 Miután külön poszt volt róla az SCS blogján, hogy augusztusban jön az ETS2, igen pontos... -
#8081 Szép, remélem az ETS2 be is lesz sok szerpentin! -
#8080 Igen! Ha egy kicsit vissza olvasol, ott lesz egy kép, ami alatt a következő dátumot írja: 2012.05.08. -
#8079 Igen. Ezt azért adják ki mint a T&T-t is, hogy egy kis plusz pénz befolyjon belőle. -
Lolluki #8078 az ets 2 az augusztus. De akkor a STD május? -
#8077 Igen! Az STD májusban jelenik meg, ha minden igaz, ellenben nem tudom mennyire hivatalos, de elméletileg augusztusban jelenik meg az ETS 2, de még egyszer mondom, hogy csak elméletileg, mivel nem tudom, mennyire pontos ez az információ! Meg, ahogy látom a fejlécen is ez a megjelenési idő szerepel, tehát lehet valami alapja... :-) -
Lolluki #8076 Mert a Scania szimulátor hamarabb kijön majd mint az ets2? -
#8075 Zmod 3?! Ez most komoly?! Egyébként nagyon durva a képek alapján! -
#8074 Ez az STD azért arra jó lesz, h lehessen majd következtetni mit fogunk kapni kb. aug.-ba csak "nagyba". Mert ugye ebbe az ETS2 alá fejlesztett dolgok lesznek benne ami olyasmi projekt mint a T&T volt. Meg lehet majd nézni, h mennyit változott a módolás/konvertálás/editor, a fényviszonyok, árnyékok stb. Szal fel lehet készülni belőle ETS2-re mire az kijön.
Talán addigra kint lesz a zmod3 is egy új scs import pluginnal...
Mellesleg a borítón egy fotó van, nem ingame kép!
-
#8073 A fekete nekem túl csicsás, ráadásul gondolom, poligonban sokszorosa a gyárinak. A piros szintén, csak az még nem is néz ki jól (formátlan az orra).
Nekem nincs bajom az scs modellel, bár valóban nem 100%-os, de attól messze van, hogy ránézek - rosszul vagyok......
Az ets2-ben valószínű 1 métert nem fogok vele menni, de legalábbis max kipróbálom, mert nem a kedvencem a típus.
Bár a Scania szimulátorral nyilván muszáj leszek Scaniával menni. Ezzel csak az a baj, ha már Scania, nem kellene 1 típussal kiszúrni a szemünket, jobban örülnék, ha a régebbi verziókat is meg lehetne hajtani, Pl. az LB 141-est vagy a 142-est. -
#8072 na az a piros scania az nagyon ott van , kerestem de nem kaptam tölthetöt gts hez -
vajo #8071 A GTS-ből ismert Scania egy modder által megcsinálva.
Egy másik model (4-es Scania)
Ilyeneket kéne csinálni, és nem módolnák a játékot annyira szét mint most.
Ránézek erre a modellre és kajak rosszul vagyok.
Én mondjuk biztos kicserélem ETS2-be. :)) -
JohnBart #8070 De azt mondd már meg, miért nem az, mert nekem laikusnak semmi bajom nincs vele. :) -
vajo #8069 Lentebb leírták már, hogy "nem a modellezés csúcsa". De az SCS sose fog normális kamionokat csinálni, szóval ez már megszokott. :DDD -
#8068 Szerintem a borítón egy valós kamion van. A játékban meg gondolom, az lesz, ami a Trucks & Trailers-ben debütált, az pedig valóban nem a modellezés csúcsa.
//OFF: Szerencsére Anaheim meg ChristAlex megoldotta, és ETS/GTS-hez van élethűbb Scania. -
JohnBart #8067 Ez engem is érdekelne. -
#8066 így borítón jól mutat, de azért játékban még lenne hova javítani :D GTS-hez képes sokat javult, de azért egy-két ráérős modder még mindig jobbat összehoz. -
Lolluki #8065 miért mi a baj? -
#8064 nekem nincs bajom a kamionnal. -
vajo #8063 Ebben én is biztos lennék, ha nem látnám ezt a fos modellt mindig. xDDDDD