A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Valóban egész jó összefoglaló cikk lett!
De erről hol is volt pontos info a blogon: "A tuningfunkciót egyébként ezúttal meglehetősen modbarátnak tervezi az SCS, a megfelelően konfigurált addonokat simán kezeli majd az in-game menü."
Ha jól tudom még a legelején volt ilyenről szó, de azóta semmi, vagyis ez nem is olyan biztos, nem?!
Mert ilyen alapon akkor mindenféle cucc betehető majd a játékba, de kíváncsi leszek rá mi módon, mert, h az ETS2 szemmel láthatóan teljesen más felépítésű játék lesz az elődökhöz képest, vagyis szinte biztos, h a módolás máshogy fog zajlani (sztem). Nem azt mondom, h nem lehet majd ezt is szénné módolni mint ETS/GTS-t, de én azért nem vennék mérget rá, h olyan "egyszerű" lesz mint eddig volt.
Erről a részéről a játéknak (user friend modding) még szinte semmi info nem volt a 1,5 év alatt.
De legyen igaza a cikkírónak e tekintetben (is)!
Ja a másik ilyen dolog a kétpótkocsis rakomány, arról is még az elején dobtak egy képet anno a blogon és azóta kuss van, de nem hinném, h azt már rögtön az elején készre csinálták és le is zárták, és ezért nincs új hír róla.