banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fuszhi
    Jó lesz, egész biztos. Bizony, mert ha nem lenne az, akkor nem várná az ember annyira hogy kipróbálja. Tudja jól, aki megismerkedett az első résszel, hogy elvolt azzal is. Most meg hogy: madarak repkednek, a vizet és a tájat igyekeztek szebbre "elkészínteni", állíthatók a tükrök, meg praktikusan fedélzeti navigátorral is fellehet szerelni a kamiont, névtáblát lehet kirakni, új festéseket lehet ráaggatni a járgányra, és a kamion külső felszeretségén is lehet tetszőlegesen változtatni bizonyos mértékben. (lámpák takaró elemek stb. szellőző stb felnik) , az eső is élethűbb lett mi kell még. Féknyom ha fékezek meg a méreckedős dolog nem volna útólsó szempont. Nekem csak az a lényeg kormánnyal normálisan kalibrálható legyen és boldog is vagyok. Szerintem más is az lesz. Jó ajándék lehetne belőle karácsony előtt pár hónappal. mondjuk aug 20 az se volna rossz. Tűzijáték + játék :))))))) na mindegy. :)