52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gumikacsa
    Nagyon remélem, hogy a SCANIA nem adja a nevét szarhoz, így jó játékot kapunk. A képek tetszetősek, úgy tűnik többféle játékmenet lesz.
  • Lolluki
    Lesz ilyen? És ezzel mit lehet csinálni?
  • luspaydavid
    Scania Truck Driver

2012 Május 8.
  • vajo
    Not bad. :)))

• fuszhi
    Agusztus alig várom :) A kormányom meg még jobban.
  • Stig95
    BANN! Kocsis takarodj!!
  • hungaryws
  • gomze
    http://www.eurotruck2.com/2012/03/04/scania-truck-driver-simulator-yeni-ekran-goruntuleri/#more-609
  • gomze
  • TruckerDave
    Igen olyan lesz mint a YETD verseny. Ott is van a pót oldalán.
  • vajo
    Annyira nem nagy cucc, de egész jó a grafika rajta. Csak hát az a kamion xDD. De komolyan mondom, ha ezek meghagynák a forgalomba AI-nak, de amivel én megyek az lenne egy HighPolys király kamion, senkinek nem jutna eszébe kicserélni a kamionokat. :))) Szerintem. De ezt az SCS sose fogja föl. :D:D
    Amúgy nem rossz, de ETS2 jobb lesz.
  • Robi546
    jah :D mert egyébként mondták itt a fórumon hogy az ETS 2-hez kapunk valami Scania-s játékot ahol tesztelhetjük vagy mi, gondolom ez lesz az. :)
  • kutizsolt
    szerintem olyan lesz mint 2010 ben volt a scania verseny hogy aki nyert az nyert 1 scaniát :D
    csak ebben nem lehet nyerni
  • Robi546
    Üdv!

Na máma megtaláltam hogy mi lesz a neve az új "Scania" játéknak és pár infó is van róla! :)
    Link: Scania Truck Driver
  • Lolluki
    hát jah díjaznám én is! Csak el ne rontsák az optimalizálást mert akkor veszett minden! hiába van jó géped és lowon a graf akkor is szaggat az bosszantó!
  • Unikey
    Remélem, hogy majd támogatja a FULL HD felbontást a játék. Igazi élvezet lesz akkor játszani vele, ha tovább folytatják a grafikai szépülést, környezet részletességet.

Sokszor ez igen csak sokat dob a játék hangulaton, ez meg is határozza a játék élményt is.

Én örülnék egy szebb eső effeknek, mint a Rig'n'Roll-ban.
    Talán meg lehetne kérdezni a készítőket, hogy esetleg a vízfüggönyt meg lehetne-e oldani valahogyan a játékban? Elég sok helyen alkalmazzák már... Persze nem arra gondolok, amikor a föld felett száll egy kis víz mint a régi változatokban, hanem, ahogy a pót mögött felverődik és felszáll a víz...

Köszi előre is.
  • TruckerDave
    Nem!
  • vk90
    Lehet majd multiban játszani ezt a játékot?
  • péistike
    Azta... De jó:)
  • gyuri35
    Puff neki ez is augusztus,első negyedév helyett!
  • DANIELTRUCKER
    Egyre csak jobb lesz!
  • gumikacsa
    nem is valószínű, hogy össze lesz.
  • Lolluki
    de a pót és a fülke még mindig nincs össze kötve :) Kábelekkel:)
  • gumikacsa
    óóóóó....hoppácska...
  • luspaydavid
  • fuszhi
    Ja és a Mac op.rendszerre lehet megvenni mind összesen 6000forintért? :)))
    Hát ez jó.
  • LTomi
    A Mac az Apple operációs rendszere, ami normál esetben csak Apple gépeken található meg. Magyarországon elég ritka a magas ára miatt.
  • Lolluki
    A mac az egy másik oprendszer nem windows nem linux hanem mac nagyon ritka ki azt használja!
  • kutizsolt
    ETS Mac OS X- mi ez pontosan?
  • Kistódi
    Kint volt a blogon de ha úgy gondoljátok akkor töröljétek..
  • cbzotyoka
    Már alig várom hogy megjelenjen :D
  • LTomi
    Csak annyit írtak, hogy megjelent az ETS Mac OS X-re is, miután sokan kérték erre az SCS-t.
  • kutizsolt
    nem értem hogy pontosan mit is ír hogy valami újat akarnak az ets be berakni és ég egy játékba??
  • gumikacsa
    topikot tévesztettél?
  • Kistódi
    Mai:
  • Hunter of Deer
    És te már játszol is vele? :P

Felesleges ilyen marhasagokat linkelgetni. ha nem is fake max a T&T lesz benne.
    #8023 ezt a videot meg barki megcsinalja...
  • szabii98
    bazz Vajó, lehet nálam van a hiba, de kissé akad a net a topik miatt :\
  • totoda
    És ez működik is crack is van : http://www.youtube.com/watch?v=9i0SzINyUaw&feature=related
  • totoda
    http://www.youtube.com/watch?v=osmRrMHCNPc&feature=related
    ööö???
  • vajo
    FIGYELEM!

A topikba a jövő héttől új rangokat fogok csinálni, és aki akar valami különlegességet, megkülönböztető jelet a neve mellé, az írjon nekem egy privát üzenetet és abba pedig az elképzelését.
    Köszike.

Üdv