A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Off: Igaz, ha van fölöslegesbe pénze az embernek - ami a mai világban nem hinném hogy sokaknak lenne, de ha lenne egész biztos a rá szorulóknak jót tenne. Ezzel egyet is értek.
Ez igaz. Viszont kérdem én : Az éhezők miatt nekem? Nem a Pénzembereknek?
Hanem nekem kell megfosztanom magam az scssoft játékaitól. Tehát akinek van pénze,(egy kicsi is) és nem gazdag az rögtön fordítsa a pénzét jótékonyságra. Amíg akinek meg bőven van, az megveheti a szaharos játékát?
Hát hogy van ez? Az s cs megkapja az adományát úgy hogy megveszem a játék szoftvert. Ha vásárlok, mindig ott van a pulton az éhező gyermekeknek pénzgyűjtő plexi kocka a pulton, és dobok be 10, 20 forintot mikor visszakapok a megvásárolt szoftver árából. Mindenkit önmagához mérten kell mérni. Tehát akinek van az adakozzon. Ha egy játékra összegyűjtők azt magamért teszem. Befektessem magamba egy olyan szellemi dologba :ami feledteti velem azt a sok idióta elmebeteg viselkedéssel megáldott embert aki a társaival a figyelmetlen goromba viselkedése miatt szellemileg felzaklat. A játék ezt igyekszik egyensúlyozni. Kikapcsol szellemileg ad egy fókusz. A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján bővül. Érdemes rá odafigyelni ettől függ milyen a látásmódod és ettől függ hogy van e értelme élni. Ez még viccnek is rossz szerintem hogy ha van egy kis fölösleges pénzem, azt éhező gyerekekre költsem mikor erre pont hogy megvannak a megfelelő emberek. Igen azok akik miatt nekem is csak arra telik hogy 10 20 forintot adhassak. Talán a pénz embereknek nem kéne elvenni ennyit. Nem?