banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • JohnBart
    És korlátozzák le a 730 lovas Scaniát is 90-re? ;)

Ez egy játék, nem kell minden téren tökéletesen élethűnek lennie (igen, tudom, benne van a nevében a Simulator, de Ti is tudjátok, hogy attól azért az SCS játékok távol állnak). A célközönség zöme (engem is beleértve) egy óra után megunná, ha csak 90-el lehet szüttyögni mindegyik kamionnal, azokkal is amik a játék rakományai mellett röhögve szaladnának gyorsabban is. Arról nem is beszélve, hogy akkor a teljesítménytuning meg a húzósabb határidős melók teljesen értelmüket vesztenék, előbbiek azért, mert úgysem mehetnél gyorsabban, utóbbi meg azért, mert szabályosan közlekedve azokat már a GTS-ben sem tudtad volna időben teljesíteni (amikor meglett az első A-osztályú Volvom GTS-ben, pont ezért is gondolkoztam sokszor, hogy bevállaljak-e egy pirosidős melót, mert a bírságok miatt amúgy is buktam volna a lé egy részét).

Jó volt az ETS/GTS-es megoldás, C osztályú járgányokkal ha akartál se tudtál volna 90-el gyorsabban menni, ha pedig a combosabb kamionokkal nekiálltál Cobra 11-ezni, jöttek a bírságok tízpercenként.

Félreértés ne essék, a GTS után bőven van mit javítani a játékon, de ez a része speciel nekem, mint kocakamionosnak teljesen OK.