1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • yokel
    #75
    Ezekkel a dolgokkal csak egy baj van, még pedig a megvalósításhoz szükséges alaptőke! Szinte biztos vagyok benne, ha egy akkora cég lenne az SCS mint akik a Sec.Live/WOW-ot üzemeltetik biztos, h sokkal nagyobb dolgokban gondolkodnának mint most. És ezt kellene megérteni mkinek, h követelni azt könnyű, de mint a mondás is mondja, "addig nyújtózkodj amíg a takaród ér"! Ha nincs pénz netes multi üzemeltetésre akkor nem is fognak belekezdeni a fejlesztésbe, ennyi...

    A másik, h itt elég sokan azt róják fel az SCS-nek, h legyen nagyobb parkoló, több ez, több az, nagyobb, szebb, részletesebb térkép, de erre csak azt tudom mondani, h konzol megnyit és beír, h edit germany (GTS esetében).
    Minden adott hozzá, h olyan térképed legyen a játékhoz amilyet csak szeretnél, az SCS hozzáférhetővé tett mindent ehhez, és az a legnagyobb varázsa a játékaiknak, h a felhasználok kényük-kedvük szerint alakítgathatják a játékot, kezdve a kamionok, trailereken át a térképig. Az egy dolog, h némi IQ, kitartás és tanulás kell mind ehhez, de vmit vmiért. Már így is rengeteg mindent megcsináltak a játékhoz és folyamatosan bővül csak a lista, mindig egy picivel több lesz benne, lásd. pl. csak a fülke függönyt. Régen ez egyik modellben sem volt, vki elkezdte, ma meg már szinte alap, h beleteszik a modderek. A térképekbe is kerülnek be saját modellek, stb. szal ezeknek köszönhető, h nem lankad a játék iránti érdeklődés és kitart addig amíg kijönnek az újabb részek, jelen esetben majd az ETS2. Ami sztem azért egy újabb mérföld kő lesz ebben a sorozatban, mert azért az tisztán látszik, h az ETS óta sokat változott a játék az ATS-ig bezárólag!

    Pl. itt egy kép ATS-ből, amit most találtam és egyből megtetszett:


    Egyre szebb lesz a játék, és ha abból indulok ki, h ha jól tudom dolgoznak a dinamikus árnyékoláson az ETS2-ben, akkor egész élethű játék lesz, a fizika javításáról tett ígéretekről meg már nem is beszélve. A térkép is nagyobb lesz ha jól tudom, szal van mire várni!