A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
razor1997 #7417 Ez nagyon jó!
Hát most én régen láttam Premiumot de lehet hogy az újabb szérián ilyen az ablaktörlő.A járdáról való lemenés elég látványos ahogy tompít a lengéscsillapító.Viszont 1:00 után mutatja a bal oldali húzótengelyt és nem tudom hogy észrevettétek-e,hogy a felni kicsit csálén jár.Gondolom ez egy kis modolási hiba.No meg azt is észrevettem hogy a fülke fizikája szúrja a szemem épphogy fékez(de lehet nem mert nem láttam hogy világított a féklámpa :O) 1:00 után nagyon megdől a fülke előre.Ez volt a T&T-be is himbálózott az egész.De különben elég szép a táj is minden.Ja és a pót nagyon jó és már látom,hogy van magasságjelzője a pótnak elől-hátul.De a levegőspirálcső is be van rakva a fülke alá???Azmi?:O Ráadásul mindkettő piros!
A videótól eltekintve nekem lenne még pár ötletem a készítőknek pl.:lehetne nehézségi fokozatok (Easy Medium Hard) hogy kiválasztod hogy milyen képességgel rendelkezel a játék elején.És én azt gondoltam a Medium-hoz vagy a Hard-hoz,hogy nem csak így aláállsz a pót alá és nyomsz egy "T",hanem neked kéne fel- vagy leszintezni a gépet valamelyik gombbal és neked kéne összeakasztani vagyis aláállni a pót alá hogy összeakadjon és adna ilyen kattanó hangot ha összeakadt.Ugyanígy a leakasztásnál te fel- vagy leszintezed a gépet majd megnyomod a "T" és kiakad a kampó és kiállsz alóla.Erre gondoltam,hogy ez hiányozna szerintem a jó fizika meg kamionok mellé.
De ez a prémium már az újabb széria,NEM biztos de lehet.