banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • yokel
    Természetesen nem veszem vitatkozásnak, mert lényegében egy állásponton vagyunk. Sztem is egy szim esetében a fizika a legfontosabb.
    Csak arra szerettem volna célozni, h még nincs kész a játék, és valszeg egy folyamat része lesz az is mire eljutnak odáig, h azzal foglalkozzanak 100%-osan.
    Nem azt mondom, h Te fikázod folyamatosan e miatt a játékot, csak épp a válasz hsz-emben kitértem erre is.

Én úgy gondolom, h úgy fejlesztik a játékot, h amíg nincs kész minden modell az összes feature-rel amit szeretnének rátenni (tuning, állítható tükör, skinezés, stb) addig nem tudnak hozzálátni a fizika beállításának.
    Elvégre egy házat se a tetővel kezdenek megépíteni, ha érti mki, h mire akarok célozni. Szal, sztem lassan ott tartanak, h kész vannak a modellek úgy ahogy azt ők szeretnék és most fognak ráfeküdni a fizikai részére. És ide értem a trailereket is, bár azokról már nagyon rég volt hír (pl. doubles).

Az EA Games-es észrevételed meg végül is igaz, mert valóban az OMSI-t 2 ember csinálta és ahhoz képest az eddigi legjobb buszos szim lett belőle fizika terén. Reméljük, h az SCS is vmi hasonlót csinál, de ha már a GTSnél jobb lesz akkor is elégedettek lehetünk, hisz 100%-os nem lesz a játék ezt azért remélem mki tudja, elvégre lesznek további részek is a jövőben, amibe tovább lehet majd fejlődni e téren is.