52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Ha a megjelenés nem is mostanában lesz,szerintem egy gépigényt lassan dobni fognak! -
scottryder #7410 Lehet tudni arról vmit hogy DirectX11 es opcio os lesz benne? -
Majd egyszer kijön, én már nem megyek bele találgatásokba. De azt mondom, legyen inkább nyár és még addig dolgozzanak rajta, oldják meg a kormányzást, fizikáját csiszolgassák. Elvileg a kamionok készen vannak, míg a liszensz engedélyeztetés megy, azalatt ők tudnak még csinálni még pár dolgot. -
Nem lesz egyhamar kiadva. Most kezdnek bele a kamionok engedélyeztetésébe, amit írtak is, hogy a tárgyalásoktól függően több hétig is elhúzódhat. Hogy a többi dologról ne is beszéljünk. Szerintem nyár lesz, mire kijön. -
scottryder #7407 Most már igazán kiadhatnák a game-t, mert már tűkön ülve várom minden egyes videó csak borzolja a kedélyeket :D -
kisgyerek2 #7406 A kamionok fordulatszám mérőjét, ha jobban megnézed alul rajtuk van, hogy X 100 RPM
Tehát: az alapjárat kb 500 körül van -
Néztem a videót és sorry ha igazán dumátlanságot hordok híjj itten öszve , de : Alapból 5000 fordulat per perc egy kamion álló motorjának fordulatszáma és akkor úgy megy felfelé hogy 5 10 15 20 25 30 azaz 30.000 fordulat per perc? valaki igazijjon már légyszi ki. Előre is köszi. Üdv. -
tomi0113 #7404 Szép, esztétikus a belseje.:)
Jó játéknak ígérkezik.:) -
ott az igazság! a játék lehetőségei szerint nem igazán lesz szükségünk zmod-ra...esetlegesen Vajó-apánk csinál hozzá magyar részt, és akkor lesz egy elég jó játékot a kezünkbe...igen a kritikák jogosak lennének, irányítás kormánnyal, és a fizika... Ez engem is feldobna, de tudjuk, hogy sokan nem esünk bele a célközönségbe...talán a következő részben az idősebb korosztályra is gondolnak majd :) -
Jééé elindításkor a fordulatszámmérő mutató nem fekszik, hanem 5-ön van. :DD -
Tessitore22 #7401 Abból ítélve amit a blogon írtak még várni kell a játékra, de ami jó hír hogy a visszajelzésekkel is foglaloznak.
-
razor1997 #7400 tttyűűha
Ez a magnum nagyon adja.De az is jólenne ha már kijönne a game.:DD
De ne türelmetlenkedjünk -
pfff
nagyon jó ez a magnum, nekem a MAN , SCANIA a nagy favorit, de elgondolkodtam , hogy nem biztos hogy MAN lesz a játékban az legelsö kamionom , a magnum szuper lett!!!! -
SnyperD #7398 Köszi :) -
NAAAAAAAAAAAAAA... Ez a videó nekem kellemes csalódás az előzőhöz képest. Igaz, imádom a magnumot. Nagyon el van találva. -
Illetve ha a videó alatt a megosztásra nyomsz, ottani linket beteszed is jó. -
Lolluki #7395 Hát már nagyon várom a gamet:D -
SnyperD #7394 Áh köszönöm, hálás köszönet :) Amúgy szerintem jövő hónapba talán kiengedik :D Remélhetőleg :D -
Te ezt linkelted: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zoahKhiP20s
De ezzel az URL-el nem lehet beszúri videót.
Ezért én megkeresem YouTube-on a vidit de akkor már ezt az URL-t kapom: http://www.youtube.com/watch?v=zoahKhiP20s
Ezzel jó!
Szóval a rövidebb a jó! ;) :D -
SnyperD #7392 Őszintén hogy csinálod ? :D -
Erősnek érzem a kijelentést :D Max. Prémiumig merészkednék :D -
Hát nem.. Csak a profik tudják berakni a videót:) De szerintem a magnum elég fasza lett:) Még a végén lehet megválok a scaniatól:) -
Én a legutóbbi sikertelen kontrámmal, most nem is próbálkoztam :D -
-
SnyperD #7387 Itt sem sikerült kolléga :D -
A belső nagyon jó lett. Kívülről meg az igazi se szebb :D -
Jerich Trans #7384 Hali
Ahogy elnézem azért a Magnum elég sokat javult az elődjéhez képest,sztem mind külsőre mind belsőre

vajo reménykedjünk hogy a MAN-ban csak kihagyták a függönyt,mert a Magnumban ott van :)(bár ezek csak apróságok)Azért ha nem rontják el az irányítást és a fizikát akkor összességében elég jó gamet tudhatunk majd a magukénak
Ahogy már páran írtátok,az már biztos hogy az én pénzemet is a zsebükben tudhatját
-
SnyperD #7383 Megint nem sikerült :D -
SnyperD #7382 Renault Magnum
Egy másik nagyszerű ETS 2 videóval búcsúzunk a hétvégétől!
-
vajo #7381 A szerver a legkisebb gond. Mint BF3-nál, megvannak a szerver gépek a cégnél, de aki akar, csinálhat magának szervereket. Így pl lehet olyan, hogy ETS2-SG server + jelszó és nem fogjak bejönni a troll vérpistikék és lehet menni nyugodtan. A legnagyobb idegességet úgyis az AI-k fogják okozni. xDD De úgyse lesz multi, nem izgatom vele az agyamat..
Mikor megláttam a Scania interiort, anno az első képeknél, azt mondtam fasza....remélem az összes belsőt ilyenre csinálják. Hát nem. MAN, DAF, Iveco, belső ugyanúgy maradt. Azért olyan nehéz lehet bele tenni azokat a függönyöket azokba is? Itt kezdődnek az én problémáim. Nem olyan tökéletes az a TGX, hogy 2 év fejlesztés alatt nem lehet rajta semmitse javítani. -
Ja, azért mellette kellene a dühöngő is :D -
SnyperD #7379 Minden szervert le kéne jelszavazni hogy csak az arra érdemes virtuális sofőrök játszanak :D. Mert vagy vmi speedhacket csinálnának vagy szimplán csak beléd jönnek vagy beállnak a cég kapujába hogy esélyed se legyen beparkolni. -
Ahogy nézzük, neked is lehet igazad, az más dolog, hogy veled nem teljesen értek egyet (részben igen). Egyelőre valóban ne temessük a játékot, nem tudhatjuk mi lesz a vége.
Más, sokkal nagyobb cégek is megjátszák, hogy akár évente kiadják szinte ugyan azt a játékot, ráadásul nem néhány ezer forintért, hanem jóval 10 papír felett (NFS, Fifa és társai, FS).
Én nem bánom, 1-2 évente kíbirom azt a 3-4 ezer forintot. Ahogy Fuszhi is mondta pár hozzászólással ezelőtt, az én pénzemet már a zsebükben érezhetik, akár milyen is lesz a játék.
Ja, és a multi, régen én is oda voltam érte, de már most nem sok értelmét látom. -
vajo #7377 Maradjunk annyiban, hogy 2012-t írunk. A neve egy szimulátor, ami arról szól, hogy a valóságot kéne elhozni a szobámba, szóval jó fizika az egy elvárt dolog. Csak ez nehezen valósítható meg ha 20 méter széles az út és csecsemőknek készül a játék, mert ők vannak megcélozva. És a dátum értelme most jön elő, hogy a mai játékok terén egyetlen egy féle játék tud megmaradni a piacon úgy, hogy azt vegyék. Ez a Multiplayer. Jó, SCS kicsi cég. De annak mi az értelme, hogy 2 évente kiadunk egy ugyanolyan játékot, mint az előző és mindig csak piciket bővítenek. Semmi. Leülne ez a sok cseh marha és elkezdenének egy JÓ játékot a mai elvárásnak megfelelően egy JÓ grafikai motorral és ha szimulátor nevet akarnak, akkor egy JÓ fizikát, és hogy megint leírjátok azt, hogy az SCS kicsi cég, ezért a Multiplayer. És a játék 2 év alatt elkészíthető, és akár 5 évig is a piacon tud maradni. Ugyanis egy kamionos játékon mit lehet már annyit fejleszteni? A lényege A-ból B-be eljutni a lehető legrövidebb út és idő alatt a legkisebb befektetéssel. Ezt csak egyszer kell megcsinálni és vidám arcok mindenütt. TDU1. Megcsinálták jóra a 2006-os elvárásnak megfelelően. És mivel Multi volt, így a mai napig játszanak vele. Azt most hagyjuk, hogy a TDU2 szar lett, de akkor is volt a 2 játék között 5 év. xD De tudom, ez csak az én elképzelésem, elvárásom, ami szép álom.....De valjuk be, ez lenne a legértelmesebb arra, hogy mi is, és az SCS Soft is jól járjon. Ehhez csak nekik kell jobban hozzá álni. -
Igen, és ahhoz képest, hogy életében elősször, egész jól ment neki :D -
Nem mellesleg az első comment üt rendesen a videó alatt!

"Nice Graphics..muhahahahahaa" -
Na, így már értem is, és azt kell mondjam, a próféta szóljon belőled. :D -
Elvileg már Pavel is ült, sőt vezetett is Scaniát!
-
Igen, az eddigi hírek alapján többször volt olyan hír, ami arra enged következtetni, hogy jobban figyelnek a fizikára, és az irányításra. Még az elején hírül adták, hogy felvettek 1 embert, volt az ominózus videó, amit említettetek, illetve nem rég volt hír, hogy immár a csapat tagja a Scania volt tesztelője, így van köztük valaki, aki ült is már igazi kamionban. :D
-
Természetesen nem veszem vitatkozásnak, mert lényegében egy állásponton vagyunk. Sztem is egy szim esetében a fizika a legfontosabb.
Csak arra szerettem volna célozni, h még nincs kész a játék, és valszeg egy folyamat része lesz az is mire eljutnak odáig, h azzal foglalkozzanak 100%-osan.
Nem azt mondom, h Te fikázod folyamatosan e miatt a játékot, csak épp a válasz hsz-emben kitértem erre is.
Én úgy gondolom, h úgy fejlesztik a játékot, h amíg nincs kész minden modell az összes feature-rel amit szeretnének rátenni (tuning, állítható tükör, skinezés, stb) addig nem tudnak hozzálátni a fizika beállításának.
Elvégre egy házat se a tetővel kezdenek megépíteni, ha érti mki, h mire akarok célozni. Szal, sztem lassan ott tartanak, h kész vannak a modellek úgy ahogy azt ők szeretnék és most fognak ráfeküdni a fizikai részére. És ide értem a trailereket is, bár azokról már nagyon rég volt hír (pl. doubles).
Az EA Games-es észrevételed meg végül is igaz, mert valóban az OMSI-t 2 ember csinálta és ahhoz képest az eddigi legjobb buszos szim lett belőle fizika terén. Reméljük, h az SCS is vmi hasonlót csinál, de ha már a GTSnél jobb lesz akkor is elégedettek lehetünk, hisz 100%-os nem lesz a játék ezt azért remélem mki tudja, elvégre lesznek további részek is a jövőben, amibe tovább lehet majd fejlődni e téren is.