52664
-
#7344 azt akartad írni belselye? -
#7343 Magyarán mondva igen!
Megkapjuk ugyan azt a gamet egy kicsi tuniningal!:S -
#7342 Leírtam hogy idáig mire emlékszek abból amin változtattak.
A kamion külselyét állíthtajuk
belseléyt is
intenzívebb színek
tükör állíthatjuk
az út típust változtatták (leálósáv és útkereszteződések) és a
kocsik is új külsőnek örvendnek.
A hangokat is kicserélték,
és van digitális útvonal jező. (pákó magyar hangjával)
Az eső életszerűbb már hogy a szélvédőn. :)
Esetleg van még egyéb amit nem soroltam fel ?
Csak amolyan összegzés féleként, hogy eddig mire lehet számítani ha majd ... :) -
vajo #7341 Táj, graf jó. Kamion egy fos. Fizika az érdekes. A recsegés meg fasza BF3 koppintás xDD Eddig nem nagyon akartam mondani, de most leírom. Ez egy GTS jobb graffal. -
#7340 Szerintem szép!
#7330: -
#7339 Ez a MAN semmit nem változott!
Kiszedték GTS ből berakták ide kis árnyék azt nézzétek emberek az új TGX!
Azért várom:D
Üdv! -
#7338 Igen mert erre épül majd rá az ETS három :)))) amibe majd megígérik a csodát és az meg is lesz benne :) ...valamit majd olyan jól elbaltáznak hogy még a nagy csodájuk mellett is teljesen élvezhetetlen lesz az ami már lehetne élvezhető is :)))))))) Nekem tetszik az én pénzemet már a zsebükben tudhatják, csak ne rondítsanak bele a kormányzást neee mert tiszta gáz volna ha nem lenne erő visszacsatolás meg ha már 900 fok, akkor azt is használatba venném elvégre szimulátor. A belső bőrözést kicsit túlzásba vihették volna még mert ez a pár variáció vagy hallom lesz hozzá kód és akkor lehet 40 féle variációt? :)))) Ez most jobb videó mint az előző, biztos ez is tudatos volt a részükről. :) -
Robi546 #7337 Áh, tetszik. És ahogy látom már azt is meg csinálták hogy fel kapcsol a villany tehát ki világítanak a gombok amikor elindítod a motort vagy fel kapcsolod a villanyt. :) -
#7336 A lényeg hogy az ülésfűtés működjön és Pioneer fejegység legyen benne! A többi nem érdekel! -
#7335 Szerintem billentyűzettel mennek még mindig, ahogy rángatják a kamiont. Ha ez már kormány akkor rosszabb mint volt :D -
Lolluki #7334 Belűről lehet 4 dolgot változtatni:) Igen meglett eröltettve:D -
komiki #7333 Egyetértek Garth 22-vel.Biztos hogy változtatnak sok mindenen ahogy látszik is a morzsákon,de a lényeges dolgok maradnak majd.A gépigénye magas lesz.Már látom lelki szemeimmel a hozzászólásokat a megjelenés után:).Az irányítás szerintem nem változik semmit szinte.Jó lenne az is hogy a forgalom kicsit változatosabb lenne(ne ötfajta jármű legyen a kamionokon kívűl).A térképről sem tudok semmit,csak azt hogy állítólag nagyobb lesz mint az elődjében.Agerman truck simulator-ban alkalmazott sófőrfelvétel szerintem itt is jó lenne.Ennek ellenére várom a játékot. -
#7332 Hát ez nekem nem tetszik. GTS-be se tetszett az MAN és ahogy nézem ugyan az. -
#7331 A menetközbeni rész elég szar lett... Vagy még mindig billentyűzettel nyomják, vagy a kormányos irányítás ugyan olyan fos, mint eddig.
A videó alapján a játék szép, csilli villi, de a játék lényege a fizika, és az irányítás egy rakás fos még mindig. -
#7330 -
SnyperD #7328 Szerintem nem jól másoltam a videó linkjét bocsi :) -
SnyperD #7327 MAN TGX
Finish-ben az Euro Truck Simulator 2 kamion flottája. A következő lépés, hogy zöld utat kaphassunk az egyes gyártóktól a kamionok kinézését illetően.
Az csak egy dolog, hogy " áldást kapjunk " a márkák hivatalos használatára és kivitelezésére, ám mielőtt azon gondolkodnánk hogy miként jut el a játék a boltok polcaira, meg kell kapnunk a hitelesítő aláírást a leendő modellekre. A végkimenet nagyban függ a képektől és a játékbeli fotóktól, de általában egy rövid kis videóval is szolgálunk hogy bemutassa a járművek tulajdonságait.
-
#7326 túl sok felesleges dolog kerül bele pl 3ds fák animálva minek ? a dinamikus fények,árnyékok,nem cirógatni ,hanem karóbahúzni fogja a gépeket. lásd T&T de legyen neked igazad. de a lényeg ebből is kimarad. -
vajo #7325 Ez már elfogja érni az 500MB-ot :DD (Mert az ET2 is már több helyet foglalt.) -
vajo #7324 Ami megeszi az a Battlefield 3. Ez max csak cirógatni fogja. :D -
Lolluki #7323 Szerintem már lassan jön a "Release date":) -
#7322 Csak érdekesség ként(de biztos vannak akiknek nem mondok újat) egy kisebb avi videó kb 500mb helyet foglal a merevlemezen
(HDD : hard disc drive), addig a GTS (German Truck Simulator) alig 360 valahány mb -ot. Ez azt jelenti, hogy maga a szimulátor kevesebb helyet foglal mint egy kis videó. Na ez a mekkora. Vajon a most készülő remekmű mennyivel fogja meghaladni az elődei méreteit? :))) -
#7321 a képeket meg a videókat elnézve,megeszi a gépet. -
komiki #7320 A hivatalos gépigényről tud valaki valamit?Én nem láttam sehol azért kérdezem ,ha már volt a kérdés bocsi,mert az még jó volna hogy a szép képekhez meg videókhoz párosulna egy jó optimalizáció,kicsit jobb mint a többi részben. -
#7319 Azt mi fordítottuk. Az SCS-es kiadott egy oldalt a játék összes előforduló szavával, és (főleg JohnBart) lefordítottuk. A menüben pl. A szavakat én fordítottam ahogy emlékszem :P De magát a játékot Magyarországon a SevenM forgalmazta és adta ki. -
Triantafillo #7318 Mondjuk T&T-vel nem játszottam, csak láttam, hogy magyarul is kint van, és alapból azt hittem, hogy ők csinálták, de akkor rosszul gondoltam -bocsánat. -
#7317 A T&T-t nem ők honosították, ezért ment gyorsan a kiadás. Azt mondták, nem lesznek emberek a játékban, mert a sok hülye vérpistike azzal szórakozna, hogy elütik őket. De előfordulhat, hogy a zárt helyekre tesznek, illetve később a modderek átemelhetik a T&T-ből a gyalogosokat -
Triantafillo #7316 A SevenM oldalán ott van az "Előkészületben" résznél, úgyhogy valószínűleg ezt is ők fogják honosítani, a kérdés, hogy a megjelenés után mennyivel.Bár a T&T-t elég gyorsan kinyomták.
Más: arról olvasott/hallott valaki, hogy mi a helyzet a városokkal? Most is "szellemváros"-ok lesznek? -
#7315 Én biztos megveszem mert: van tokja, van a dvd, van a szaga, van a leírás, és lehet egy két extra is lesz benne. Ha nem, az se baj mert kézzel fogható. Remélem az erő visszacsatolást jól megcsinálják meg minden, mert nem szeretnék billentyűvel játszani. Meg ezer egy patch ot később , de egyet se. Rakják össze rendesen és megkedvelem őket. Már alig várom hogy színre festhessem a kamiont , meg jó kis külsőt adjak neki lámpák meg "dísz rácsokat" , meg elvigyem az első körre a kicsikét. Beállítsam a trükköket ő bocs tükröket :))) A hegyi szakasz lesz a kedvencem azt már előre látom igazán pompás szemet gyönyörködtető a látvány fentről. Berakok valami jó kis zenét és jöhet a menet.:))) szép lesz, jó lesz :) alig várom. A névtábláról ne is beszéljünk. :) -
Lolluki #7314 Ott a pont -
#7313 Szerintetek lesz magyar lokalizácio a játékhoz?Mert az aztán oda b...na!Remélem lesz hivatalos magyarítás!!!Akkor aztán főleg kötelező a vásárlás!!! -
nyergeskamion #7312 Azt akarom megkerdezni tölletek hogy pontoson melyik honapba fog megjelenni az euro truck simulator 2 . -
#7311 :) -
vajo #7310 Ha feltenném Highra a grafot, lehetne ilyen azért a modell. :D Kötözködésnek tűnik, de akkor is. Még ha meg is kapták a liszenszet a Scaniara, akkor se hasonlít az igazira. Bár ezt mondtam már sokszor, meg úgyis kicseréljük xD.
Csak ha csinálnának egy szépet, akkor nem kéne magukat törni a játékosoknak, "honnan a csudából szedjek egy olyant, ami hasonlít az igazira?" Talán a Premium, meg a Merci az, ami elég élethűre sikerült. -
#7309 Végig sem néztem azt a galériát, mert minek, az első képen látszik, hogy nem egy kategória a játékba szánt modellekkel. Valószínű, az scs modellezői is tudnának ilyet, de minek, a játékba pont elég az a minőség, amit ők megcsináltak. -
#7308 #7306-ra válasz. -
#7307 Szép munka, nagyon egybe van. Nyújtják mint a rétes tésztát még 3 hónap és majd jönnek a dumával hogy még egy év :))))))))) hátulról a 8. kép a kamion kerekéről elég bitang a gumi fotó textúrája amit ráhúzott eléggé igazinak hat jó lenne ha megközelítené majd legalább valamennyire ezt a minőséget a szimulátor is. Igaz gondolom ezek renderelt képek ilyen soha se lesz maga az animált kép. Nincs az a gép :))) -
vajo #7306 SCS-éket beíratjuk modeltanfolyamra. :D -
Robi546 #7305 Én nekem az tetszene ha ki javítanák azt hogy: az AI ne olyan hirtelen fékeljen mivel az ETS 1-ben amikor szépen mentem mögötte, be tartottam a távolságot és amikor az AI fékelni kezdett akkor én is de ő 2 másodperc alatt megállt én meg 10 másodperc. Vagy a kamionon legyen jobb a fék vagy az AI -kat javítsák ki. :D -
WinStar #7304 tény hogy eléggé unalmas és monoton benne az hogy az autók a földhöz vannak tapadva és mindig ugyanúgy mennek,még a kamionok is,a kanyarodásuk is elég béna....lehetne javítani rajta...bár tény hogy az MI nem sokat dobna a játékon,de legalább mégtöbb színt vinne bele.