banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • yokel
    Amiket leírtál mint véleményt én is nagyjából egyetértek vele, de...
    Azt te is tudod, és mki aki kicsit komolyabban vesz egy ilyen játékfejlesztést, h mindent nem lehet beletenni egy játékba. Vannak fokozatok, vannak amik megvalósíthatók és van amik nem, különféle okok miatt (pénz, idő, létszám, stb). Szinte az elejétől ezt kommunikálják az SCS-nél, h nem lesz mki számára kielégítő a játék, de megtesznek mindent ami tőlük telik, és ezt lássuk be, tényleg így van, mert sok új dolgot látni lehet majd a játékba. Csak ilyenkor már hajlamos az ember túlzásokba esni és belelovalja magát olyan dolgokba is, ami ha nem valósul meg akkor jön a fikázás.

Még egy gondolat..
    Én is nagyon várom, h kijöjjön a játék és tuti legyen, de én belátom azt a dolgot, h ez egy folyamat! Nem lehet mindent egyszerre fejleszteni a játékon. Nem ismerjük a fejlesztés ütemtervét, h mit és mikor szeretnének megcsinálni a játékban. Ezzel arra akarok kilyukadni, h a fizika, irányítás része a játéknak még nem sokat változott a GTShez képest. Igaz, h mutattak már videót az új fizikai lehetőségekről, de sosem írták, h kész vannak ezzel a résszel. Szemmel látható, h első körben a külcsinnyel foglalkoznak, grafika, árnyékok, textúrák, új tereptárgyak, épületek, hidak, utak, sorolhatnám még, és fokozatosan mindent tovább, tuning, gps, időjárás effektek, vizes utak, stb.
    Szal van egy kronológiája az egésznek. És mivel még mindig fejlesztik a játékot, így a fizika rész sincs kész, mert nem írtak ilyet soha.
    Valszeg az lesz az utolsó része a fejlesztésnek, mikor kész a játék és jön a "finomhangolás" fázisa.

Szóval én amondó vok, h amíg nem írják azt, h It's done! addig várjunk türelemmel, mert ez a fikázás sztem nem méltó hozzájuk, mert tényleg azon vannak, h jó játékot csináljanak, már csak azért is mert ezt is többször elmondták, h sokkal nagyobb erőfeszítéseket tettek már most az ETS2-nél, mint ezelőtt, és ez látszik is, de lássuk be végre, h nem egy EA Games méretű a cégük!

És egy utolsó mondat...
    Az, h lehetnének benne régebbi kamionok is, sztem itt is az van, h sokat akar a szarka, de...
    Sose lehet tudni, mi lesz a jövő, hisz mki tudja, h ETS2 után is akarnak majd további játékokat is csinálni. Lehetséges, h a kövi projekt egy ATS (American Truck Sim) lesz, de lehet h utána, csinálnak egy OMSI-hoz hasonló játékot csak kamionokkal, vagyis egy (70/)80-as években játszódó világot akkori gépekkel, ami egy teljes értékű játékot megérne sztem.