1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
 • yokel
  #68
  "...ezért egyenlőre marad a semmi szimulátorérzést nem keltő kamionos játék..."

  Ezt már kitárgyalta egy külföldi interjúban az SCS ügyvezetője, h ha kő kemény szimulátort csinálnának akkor még ennyi bevételük se lenne, mert még szűkebb réteget tudnának így megcélozni. És mivel már többször elmondták, h ők egy kis cég szinte pár emberből áll az egész csapat, nincs nagy kapacitásuk, pláne nincs sok-sok pénzük, h mki vágyát meg tudják valósítani. Ez kő kemény üzletpolitika, az élet erről szól, a pénzről hisz mki abból él. Tudom, h itt sok gyereknek ez még nem felfogható mert anyuka teszi a zsebükbe a pénzt jelenleg, de majd ők is rájönnek, h az élet teljesen másról szól mint amit ők most elképzelnek magukban!

  Vagyis a mostani "no szimulator" játékukat sokkal többen tudják "kezelni" vagyis szélesebb a célközönség korosztálya mintha egy száraz szimulátort csinálnának. Természetesen én is azt mondom, h az lenne a pro ha minél jobban hasonlítana a valósághoz és hűen tükrözné a játék a nevét, de azért azt nem lehet kijelenteni, h az SCS nem próbál meg mindent ennek érdekében. De be kell látni, h mint mhol itt is vannak kompromisszumok amit meg kell kötni.

  Arról már nem is beszélve, h azt is elmondták már, h a jövőbeni fejlesztések a legnagyobb mértékben az épp aktuálisan futó játék eladások utáni bevételektől függenek! És azért azt tudni kell, h az SCS-nél pontosan tisztában vannak a régiós eladásokkal, vagyis ők maguk mondták el, h tudnak arról, h nagyon sok kelet európai országban vannak rajongóik, de a wareznak köszönhetően szinte nulla a bevételi forrásuk ezekből az országokból. Ergo ha nincs pénz, nincs fejlesztés, de a közösség folyamatosan bombázza őket, h ezt meg azt is tegyétek bele és legyen ilyen is benne, meg olyan is, stb... De miből?!

  Szal sztem mki becsülje meg azt amit kapunk tőlük, pláne h a warez ellenére sem adja fel és csinálja tovább, és próbál minél élethűbb, élvezhető, mki igényét kielégítő "szimulatort" csinálni ez a "pár" ember akik az SCS-t alkotják!

  Hát kb. ennyi a véleményem erről... Köszi mkinek aki vette a fáradtságot és végigolvasta a hsz-em!