A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
JohnBart #6668 Természetes, hogy az irányítás a legfontosabb, de számomra rögtön ez után jön a változatosság. Az, hogy a játékmenet mennyire izgalmas, és milyen hamar unja meg az ember a játékot az pont a változatos tereptől függ.
Ezen a téren valszeg nem lesz gond a játékkal, mert a képek és az ígéretek szerint nagyon nekifeküdtek a térképnek, tele lesz változatos növényzettel, egy csomó tereptárggyal és egy jelentősen kibővített főúthálózattal. Csak nézd meg a térképről szóló bejegyzéseket a blogon.
Hiába irányítható tökéletesen egy csilli-villi kamion, ha "vezetéskor" ugyanazon a 3-4 úton kell oda-vissza furikáznod órákon át, az nálam beteszi a kaput. Ezért nem játszottam az ETS 1-el 30-40 percnél tovább.Az Extrem Truckert már nem is említem.
ETS1 terén igazad van, az Extreme Trucker pályáival viszont nem tudom mi a gond, azok a terepek messze változasabbak mint az ETS1/GTS Európája (főleg az Extreme Trucker 2 kibővített terepei).
A kiadott képekről annyit, hogy ugye senki sem képzeli, hogy a játékban tényleg így fog kinézni a grafika? Én lennék a legboldogabb, ha így lenne.
Nyugodt lehetsz benne, hogy izmos gépen így fog kinézni. Totál újraírták a motort, és csutkára húzva már a félkész Prism3D motorral hajtott Trucks & Trailers sem volt csúnya.
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy a lezárt részeknek mi értelme? Miért nem lehetett az ilyen elzárt részek elé tereptárgyat tenni, hogy az ember ne is lássa, hogy ott is van út, csak nem mehetsz rajta.
Gumikacsa már leírta a választ, szerintem az okok érthetők (egyszerűbb kibővíteni a pályát később, ha meghagyják ezeket a "csökevényeket"), de egyébként igazad van, főleg a lezárt autópálya-lehajtók idegesítőek, mivel sokszor csak az utolsó pillanatban látszik, hogy lezárt útszakaszhoz tartozik, aztán lehet vért izzadva besorolni a belső sávba... :D
Meg lehetne oldani ezeket a részeket útépítésekkel, vagy más egyéb díszítéssel, az sokkal egyértelműbbé tenné, hogy nem mehetsz tovább. A városokban viszont nincs gondom a láthatatlan falakkal, egyszerű de hatékony módja hogy nagyobbnak tűnjék a város mint az a 3-4 utca, ami ténylegesen elérhető... :)