52664
-
Robi546 #6611 Már mint a 360 Fokos nézelődésre gondolsz az interiorban ? Azt mink már máma reggel tudtuk. :DD -
#6610 nézetek fel az a blogra nagyon jó lett az interrior -
JohnBart #6609 Én is, szeretem az ilyen panorámafotókat. :D -
#6608 Elnézelődtem benne én is egy darabig :D A kormány az nagyon tetszik.
JohnBart: Ok. Mivel működik remélem lesz több ilyen is. :) -
#6607 Hát ez tök jó ! :D -
Gyurma77 #6606 Igazad van. Egy jó ideje már a GTS-en nyomom. Amúgy, mint itt mindenki, én is nagyon várom az ETS 2-t. Nyilván minden igényt kielégítő játékot lehetetlen csinálni. Nekem annak idején már az is nagyszám volt, hogy ETS. Európai térkép európai kamionokkal. Ebből kiindulva mi baj lehet? :) -
JohnBart #6605 Gyurma77: A GTS arányai ilyen téren valamelyest javultak szerintem, ott eleve 7-8 in-game óra kell ahhoz, hogy Észak-Németországból lejuss az osztrák határig. :)
TruckerDave: Semmi érdekes szöveg nincs a bejegyzésben. Nem akarnak mindig képeket berakni, de ezúttal panorámaképpel kísérleteznek, azt tesztelték, hogy be lehet-e ágyazni a blog bejegyzéseibe ilyen flasht. :) -
Gyurma77 #6604 Hali!
Értem én. Az a baj, hogy nem fogalmaztam elég egyértelműen. Én sem szeretnék napokig a gép előtt ülni egy fuvar miatt.:) ETS időaránya megfelelő volt számomra. Arra gondolok a reális vezetési idő alatt, hogy a pihenőidők, esetleg hétvégi tilalom betartása. (A valós életben nem vagyok oda ezért a rendszerért, de ez van.) Ha már minél valsághűbb játékmenetet szeretnénk. Az első részben egy hét alatt mentem annyit, amit a valóságban kb. három hét alatt nyomtam volna le.
Üdv. -
#6603 360 fokos fülke nézet. A szöveget reményeim szerint a helyi fordítónk majd lefordítja :)
Nekem nagyon tetszik :D -
#6602 üdv heló na figyú ha haza jövök melóból nem szeretnék órákat vezetni csak hogy elvigyek egy fuvart vagy menteni közbe hogy majd holnap folytassam oszt 3 napba telli majd mire elviszek egy kád főőődet érted. Szóval jók a kompromisszumok is szerintem. ;) -
#6601 Csodálatos! :D -
Robi546 #6600 Tetszetős! :D -
#6599 Remek! -
Solt #6598 No, ez kiválóan hangzik! -
#6597 Ennek örülök! :) Remélem gyorsan és jól tudnak majd segítségével dolgozni.Írták, hogy jó ideig eltarthat de hátha hamar összhangba kerülnek. -
#6596 Jól hangzik :) -
bolondfekete #6595 HÚ, kipróbálhatom a Bétát, de csak ha már támogatja a joypad beállítást is :D
haverommal nagyon toljuk a kamionos játékokat :) -
Tokcsi #6594 Sziasztok!Arról van valami pontos információ hogy mikor jelenik meg a játék??Már régóta figyelem ezt a topikot és nagyon tettszik!! :)) -
JohnBart #6593 "Know-how növelés
Habár csapatunk már évek óta készít kamionszimulátorokat, ezidáig ezt a téma szakijainak közreműködése nélkül tettük - nem volt közöttünk senki, aki az iparban dolgozott volna, így elkerülhetetlenül csak a téma felszínét karcolgattuk. Jelenleg viszont úgy néz ki, mindez megváltozik!
Hadd köszöntsük sok szeretettel csapatunk legújabb tagját: Irenej "Jirka" Stalmach-t!
Jirka a csehországi Scania tesztpilótája és gépkocsivezető-oktatója volt, megtiszteltetés hát számunkra, hogy elvállalta játékaink szakmai felügyeletét: a segítségével remélhetőleg sikerül kijavítanunk minden, a szakmabeli játékosainkat zavaró hibát. Ez persze eltart majd egy jó ideig, mindenesetre reméljük, hogy Jirkával hosszútávú, az ETS2-n túl is fennmaradó gyümülcsöző kapcsolatot ápolhatunk majd, és hogy szaktudása segítségével egy nap végre igazi kamionszimulátorokat fejleszthetünk Nektek!" -
Gyurma77 #6592 Nem vagyok új! Elég régóta olvasom a topikot és azt kell, hogy mondjam, hogy elég nagyok az igények az állítólag hamarosan megjelenő játékkal kapcsolatban. Én valójában leszarom, hogy van-e árnyéka a verdámnak és, hogy 88 km/h-nál látom-e, hogy milyen szép egy fának a levele. Engem az töltene el elégedettséggel, ha a vezetési idő a valódihoz lenne méretezve és a bundesz utak nem lennének szélesebbek, mint mondjuk pl.: a 4-es (you know Budapest-Záhony). Az éjszaka sötétségével kibékülnék így, ahogy van, de, ha mégsem, valaki úgyis moddolná.:) Üdv.
-
Gyurma77 #6591 Ja. Ne legyen bányagép, de kompolni egy megás géppel nem egyszerű élőben. Észnél kell lenni a szintezéssel. -
#6590 :D:D -
Robi546 #6589 Az igaz! :DDDDD -
#6588 Az a vaku... -
Robi546 #6587 Ütős, bár az utolsó kép tényleg egy picit nem tetszik mert nagyon csillog már mint az nem baj csak éjjel csillog, picit vehetnek vissza belle de még biztos fejlesztenek rajta. :)) -
#6586 Az első és az utolsó nagyon jó kép ! :) -
sftomee #6585 Öö izé, az én vótam. :D Én azt mondtam, hogy nálunk Magyarországon vannak olyan helyek, hogy a hajamat összeborzalom. Tényleg lehetnének alacsonyabbak, de pl a hangok és a fizika miatt jobban aggódok. :) -
#6584 Nahát, ilyen is van, egyet értek veled. :D
Nekem az első kép a favorit. Valahogy nagyon el lett találva.... De a többi is tetszik, kinézetre már nem panaszkodhatunk. -
#6583 ööö Nekem tetszik a bányagép hisz jó ha mikor az ember lemegy az útról a gödrökbe, akkor jó ha valós a magassága és bírja a szekér a strapát. Egyszer valaki azt írta hogy ő is kamiont vezet és igencsak nehézkes volna az alacsony has magassággal ott közlekedni ezekkel a kamionokkal ahol ő szokott. Én arra szavazok minél reálisabb legyen ilyen tekintetben. -
#6582 Szépek! Szvsz némelyik kamion szerintem picit nagy hasmagasságú. Nem kell annyira low decknek ennie de azért ne is bányagép legyen :D -
#6581 Utolsó kép nekem nagyon adja, már csak a hangokra vagyok nagyon kíváncsi :) de majd kiderül az is mi lesz. -
JohnBart #6580 "Sziasztok!
Eléggé el vagyunk havazva, így még képeket sem tudtunk mostanáig felrakni a blogra, reagálva azonban a hozzászólásokra úgy gondoltuk, ideje, hogy frissítsük az oldalt. Újdonságokat ne keressetek ezúttal, semmi olyan nincs a képeken, amiket korábban ne láttatok volna - a célunk ezúttal az volt, hogy lássátok: olvassuk a blogot és igyekszünk megfelelni az elvárásoknak!"
A kikötői daru tetszik, akárcsak a rakásnyi konténer. Remélem a T&T-hez hasonlóan lesznek kidolgozva a telephelyek. -
Lolluki #6579 Ez változó mint a nőknél a szex! Szóval ne igyatok a medve bőrére, hogy majd holnap jön kép!:) -
WinStar #6578 Jó egy picit elírtam,itt a hsz szám ahol írták hogy mikor raknak képet: KATT IDE -
Robi546 #6577 oké, most nincs kedvem vissza olvasni, inkább elhiszem. :DDDDD -
WinStar #6576 ha kicsit vissza olvasol...és nem én mondtam ezt,én csak gyakran olvasom a topikot. -
Robi546 #6575 Szerintem ez nem igaz, már bocs de vasárnap,szombaton és kedden is szoknak fel tenni új képet, hol hallotad hogy csütörök vagy pénteken jön új kép ? :) -
#6574 Ezt hol hallottad?? :O Akkor én is hiába várom a képeket :S -
WinStar #6573 elmondták érthetően hogy minden csütörtökön/pénteken jön új kép -
Robi546 #6572 kép hiányban szenvedek,legyenek már megint új képek! :DDD xDDD