banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Triantafillo
    Én sem vitatkozni akarok, csak leírtam a véleményemet.
    Természetes, hogy az irányítás a legfontosabb, de számomra rögtön ez után jön a változatosság. Az, hogy a játékmenet mennyire izgalmas, és milyen hamar unja meg az ember a játékot az pont a változatos tereptől függ. Hiába irányítható tökéletesen egy csilli-villi kamion, ha "vezetéskor" ugyanazon a 3-4 úton kell oda-vissza furikáznod órákon át, az nálam beteszi a kaput. Ezért nem játszottam az ETS 1-el 30-40 percnél tovább.Az Extrem Truckert már nem is említem.
    A kiadott képekről annyit, hogy ugye senki sem képzeli, hogy a játékban tényleg így fog kinézni a grafika? Én lennék a legboldogabb, ha így lenne.
    Más téma:
    Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy a lezárt részeknek mi értelme? Miért nem lehetett az ilyen elzárt részek elé tereptárgyat tenni, hogy az ember ne is lássa, hogy ott is van út, csak nem mehetsz rajta. Olvastam fórumon olyan kérdést, hogy "milyen szintet kell elérni, hogy ezeket a lezárt részeket feloldja a játék?" - először nevettem ezen, de rájöttem, hogy akár jogos is lehetne az ilyen kérdés annál, aki nem ismeri az SCS "stílusát" Nem egyszerűbb "eltakarni" az ilyen részeket, mint megcsinálni az AI animációját, hiszen ők arra is közlekedhetnek?
    Nem vita, nem "fikázás" - csak kérdés!