banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gomze
    Elnézést kérek, ha valakiben vita tárgya merül fel. Nem szeretnék senkivel vitatkozni, mert sokan vagyunk, másként gondolkodunk és mindannyian ugysem tudunk megegyezni.Azt hogy az SCS elkezdett törődni a játékosok véleményével, azt azért irtam mert a korábbi játékoknál nem zajlott le ilyen szintü komunikáció a játékosok és az SCS között mint most csak a blogon meg a facebookon keresztül.
    A blogot pl már több mint egy éve megnyitotta az SCS. Igaz hogy bele tartozott az Extreme Trucker 2 és a T&T is, de valljuk be az ETS2-n alapul, ahol a játékosok véleményére és reakcióikra kiváncsiak.És az hogy mit tesznek ők a játékosokért?
    Az egész ott kezdődött hogy sokan kérték a dupla pótokat, ami a forgózsámolyosnak is az alapja. Erre az SCS bedobott néháy képet dupla pótrol, ezzel megnyugtatva a hozzászólókat.Igaz hogy ez még nem bizonyíték mert lehet hogy csak a lehetőséget adta meg a játék motorjában ugy mint az ETS1-ben(persze a GTS-ből már az is kimaradt),de lehet hogy csak azért csinált ilyen képet hogy végre békén hagyják.
    Utánna a scania kinézetébe kötöttek bele, amin szintén változtattak egy kicsit.(igaz még igy sem sikerült nekik),majd kérték a 6x2, 6x4 kerékkombinációkat, a vasúti átjárókat, meg az autópályák mellet a több fő és mellékutakat, amit a képek alapján mind meg is valósították(persze a képek lehetnek hamisak is).
    A játékkal kapcsolatban pedig.
    Nem azt irtam hogy a nagy térkép lassítaná a játékot(persze a dinamikus árnyék hatásaira kiváncsi leszek)mert nekem is meg van az 1 gigás térkép, sok más részletesen kidolgozott móddal együtt,és mégis fullon fut akadás nélkül.
    És mi van ha az SCS egy 700megás cd-n akarja kiadni a játékot?(reméljük nem)akkor minden realitást ugy sem tud belerakni a játékba ezért kompromisszumokat kell kötnie saját érdekében, és ugy is azt fogja megvalósítani a játékban amivel a legtöbb ember érdekeltségét tudja lekötni, hogy minél több haszna legyen a játékon, ezért nem fog csak egy ember véleményével foglalkozni, mert pl pistike azt szeretné hogy billentsen a pót azért még nem fogja megcsinálni.
    Az tény hogy a meglévő játékot sokkal részletesebbre, valósághűbbre is meg tudnák csinálni ahogy azt a modderek teszik, de nem nagy cég révén ne várjunk tőlük tökéletes játékot.
    A valósághű fizika megalkotásához pedig csak egy kis odafigyelés és érdeklődés kéne, mert azt bárki meg tudja csinálni.
    Szerintem várjuk ki a végét, és ha egy szart alkot az SCS akkor jogosan lehet fikázni.
    Minden esetre a normális fizikán kívül én már semmit nem várok el az SCS-től. Lesz ahogy lesz!