banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gomze
    A tükrökkel kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy mivel többször is hiányukat láttuk a képeken, arra gondolok sőt reménykedek hogy azért nincsennek tükrök mert még mindíg fejlesztik őket.
    És ha ennyi időbe tellik akkor reméljük hogy állítható tükrök lesznek.
    Sftomee üzenetére pedig csak azt tudom mondani, hogy én ugy veszem észre, az SCS fejlődni látszik.
    A blog elindítása révén nekem ugy tünik, hogy az SCS elkezdett törödni a játékosok véleményével és megprobál változtatni. Megpróbál dolgokat megadni a játékosoknak, de saját érdekükben határt kell szabniuk, mert vannak emberek akik ha megkapnak valamit akkor mégtöbbet akarnak, és itt gondolok azokra a személyekre akik 10 percenként küldik az SCS-nek ugyan azokat az üzeneteket, pedig tudják hogy nem sok eséllyel lesz benne a játékban a dolog amit kérnek.
    Ezalatt olyan dolgokat értek amiröl tudja az SCS, hogy csak lassítaná a játékot vagy sokkal növelné a méretét a számítógépen.
    Mert a fizika az alapvető dolog ahol csak a már meglévő adatokat kell helyesen beállítani, ezért az nem befolyásolja a játék gyorsaságát ugy mint a hatalmas térkép(Románia, Skandináv államok stb), vagy a rengeteg különböző tulajdonságu jármüvek(nyerges vontatók félpóttal, meg forgózsámolyos szerelvények).
    Tudom ezek apróságok, de sok kicsi sokra megy.
    Én is várom már az ETS2-t de türelmes vagyok mert inkább legyen jó a játék mint egy gyorsan összedobott szar. Én biztos meg fogom venni és ajánlom mindenkinek, mert ha még csalódunk is benne egy kicsit, akkor is 100% hogy jobb lessz az előző részeknél. Erre szerintem már kaptunk elég bizonyítékot a több száz kép és videó révén. Igaz hogy ez még nem lesz igazi szimulátor, mint ahogy az eddigi részek sem, de ahhoz még fejlődnie kell az SCS-nek. Tapasztalatokat kell szerezniük, ugyhogy türelmesnek kell lennünk.
    Én igy is szeretem ezeket a játékokat!