A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Ez mind szép és jó, csak olyan szinten vannak ellentmondások a játékban, h az ember a végén inkább csalódott mintsem elégedett a játékkal kapcsolatban.
Nem szándékozom fikázni direktbe a játékot, mert elismerem az SCS munkáját és igyekezetét, de a kommunikációjuk arról szólt mindig, h próbálják minél élethűbbre megcsinálni a játékot, h tényleg szimulátor legyen. Persze nem lesz sose hardcore sim, de törekednének rá. És akkor erre itt van ez a videó, amibe vannak olyan képrészek amire simán rámondanám, h ez GTS 1.0, és tudom, h azért mert arra épül a játék, és itt jön ki a csalódottság, h nem is akartak ezen egy kicsit se változtatni. Itt konkrétan az arányokra gondolok, és tudom, h már rég ki lett ez a téma tárgyalva, de nem tudok elmenni mellette, és itt jön ki az ellentmondás, h élethűt akarnak csinálni, de olyan elbaszott arányokkal, h az ember csak elmorzsol egy bazdmeget a szája szélén, h miért kell ezt ilyenre megcsinálni, és miért nem lehet ilyen szempontból is törekedni arra, h valóságos legyen.
Pl. hol a rákba van olyan széles járda egy út mellett, mint ami szinte olyan széles mint maga az út?! Ez olyan szintű csalódás, h csak na...
Lehet, h csak engem zavar ez, de komolyan rossz nézni, h ennyire nem foglalkoznak ilyenekkel!

Erről beszélek...