52664
-
Robi546 #6451 Nekem is tetszik, mondjuk attól félek hogy Szlovákiában csak az az 1. Város lesz, pozsony, lehetne benne azért öbb is legalább 4-5. :S
A Kis teher autók tényleg lehetnének benne vagy így lenne még talán a legjobb: Játék elején kis teherautókkal kezdünk (Iveco Daily,Ford Transit) a lincesz nem lenne fontos, aztán ha lenne elég pénz vennél Scaniat,Volvo -t,stb... szerintem így lenne a legjobb. :) -
cbzotyoka #6450 Igen a kisteher nagyon jó lenne ha lenne benne de, még egy csomó minden jó lenne benne pl.:Azt hogy különgomball lehetne lerakodni nem hogy megnyomjuk a T akkor leakasztja a pótkocsit.Meg ha azt meg lehetne csinálni hogy meg nyomsz egy gombot akkor felkapcsolódik a fülkében a lámpa.DE EZ MIND CSAK APRÓSÁG.
A PÓTKOCSI SKINEZÉSRŐL MÉG NICS KÉP SE VIDEÓ PEDIG NAGYON JÓ LENNE.
-
JohnBart #6449 Mármint ezen? :)
Vazze, nem tudom. Futapest nincs rajta, de az ország nem fekete, hanem "aktív" színű. Lehet, hogy Nagy-Britanniához hasonlóan olyan buildben készült a kép, ahol nincs benne a város, de lehet, hogy csak véletlenül színezték be, és nem lesz benne a játékban Magyarország.
Anno mikor megkérdeztem erről Pavelt, azt mondta, hogy Magyarország LEHET, hogy NEM fog bekerülni a játékba (szó szerint: "Hungary MAY NOT make it into the final version"). Be akarták rakni, de azt írta, hogy nagyon délkeletre lenne Budapest a térképen, és arányában Pest esetén egyetlen városig tovább tart elvezetni az utat, megcsinálni a terepet + a határátkelőt, mint a többi város esetén. Pozsonynál és Prágánál csinálnak majd elvileg pár lezárt kereszteződést, hogy később el lehessen vezetni az utat, ha nem kerülne bele a játékba. Már ha lesz kapacitás a térkép kibővítésére. -
#6448 Az jelent valamit, hogy MO. is ábrázolva van a térképen ? -
#6447 :D -
#6446 Amúgy csak nekem tüntfel h a scanián nincs napelenző? :D -
#6445 + az ablak törlő mozgását is :D -
#6444 Ha autókat nem is, de kistehert, és nagytehert el tudnék képzelni, a pótosokat már meg sem merem említeni. -
ForceindiaFisi #6443 Tudjátok mi kéne ebbe a játékba?
Az,ami a King of the road-ban is van,hogy nemcsak pótkocsis nagy kamionokkal,hanem autóval áruszállítókkal és kis kamionokkal is lehet fuvarozni...úgy lenne az igazi,szívesen vezetnék autókat ebben a játékban. -
#6442 A bétáról: az scs nem szokott nyilvános bétát kiadni. Egyik résznél volt, hogy a Truckpol forumon pár szerencsés megkapta a játék bétáját tesztelésre, de mivel teleszórták a netet képekkel, és még a béta is a netre került, ez volt az első és utolsó eset, hogy kiadták a bétát külsősöknek. -
#6441 Nekem is tetszett. Tény, hogy nem ezt vártuk, és a játék hatalmas bukta lett, nem véletlen, hogy a fejlesztők sem foglalkoznak már vele. Azomban hangulatban veri az összes scs játékot, ha a fejlesztők rágyúrtak volna egy fizikális javításra, ets2-őt is verné. -
Robi546 #6440 mind a 2 jó lenne. Gyújtás kapcsoló,refi külön gombra. :) -
#6439 Az nem lenne rossz! De a külön gombra rakott refi nekem fontosabb lenne. :) -
Robi546 #6438 én erre már gondoltam csak nem mertem itt meg mondani a fórumon mert, nem tudtam hogy h.lye öltet-e vagy sem. :D -
#6437 ETS2-be megcsinálhatnák azt is mint pl.: Rigs of Rods-ban, hogy egy gombbal rálehet adni a gyújtást(persze ebbe felvillanhatnának azok az ikonok amik az igazi kamionokba) és egy másik gombbal meg ellehetne indítani. Ez szerintem nem lenne olyan nagy munka.(De csak gondolom, mert nem értek hozzá.) -
Robi546 #6436 nekem is tetszett a RigNRoll ba minden csak ugye ott az az átkozott fizika. :( -
#6435 éjszaka már egész jó -
WinStar #6434 jah,csak akkor már egy kicsit csinálhatták volna azt is hogy egy icipicikét a féktáv hosszabb legyen...mert amúgy nem változott semmi se ha esett az eső :D És sztem semmi szimulációs elem nem kéne hozzá....és sztem csak egy aprót dobott volna a játékon még :) -
Sóschips #6433 Az esőt szerintem egész jól megoldották a Ring N Roll-ba szvsz...:D
-
sftomee #6432 Ámen. -
WinStar #6431 most hiába fogod bizonyítgatni a véleményed,neked is más a véleményed,és nekem is.Egy ember se lehet egyforma.Ha kijön az ETS2 akkor is külön véleményem leszünk.A TT-ről is különvéleményen vagyunk!Nekem ez tetszik,neked meg az...felesleges egymásba belekötni,vagy bármi más.Nekem a Rig N Roll tetszett,tudtam hogy nem egy szimulátort kell elképzelnem hanem egy kis arcade játékot amibe iszonyat kevés fizika,realisztika van.És az ETS2-vel is ez a helyzet...nem élem bele magam,amit kézhez kapok(úgyis megveszem)azzal el leszek boldogan s vígan.Nekem egy játék úgy jó ahogy van,és kész. -
WinStar #6430 a kanyarodásra nem kommentálok semmit,nem szimulátort kell elképzelni,ha szimulátoros kamion játék lenne nem ennyi idő alatt jönne ki,a Rig N Roll meg egy későn kiadott,kevés törődést igénylő játék lett...nem foglalkoztak vele elég sokat.
De én tudtam tolatni akkor is,akármit is mondasz.Én azt nem szerettem benne hogy iszonyatosan borulékony volt a kamion. -
sftomee #6429 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tolatás:
http://www.youtube.com/watch?v=glTPLml3h78&feature=related
Bocs az OFF ért, de nem tudok belenyugodni, hogy valakinek ez rendben lévőnek tűnik, miközben ezt látja.
-
sftomee #6428 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Control menüpont? Jaj hogy az nekem nem jutott eszembe!!! Ugye most csak játszod az értetlent? Kanyarodás:
Tolatás:
Ugye ez teljesen rendben van?
-
WinStar #6427 a Rig N Roll-ba lehetett tolatni :D
Én arról nem tehetek hogy nem nézed meg a controll menüpontot :D
Én is vártam,hiszen 2001 óta fejlesztették,én is kicsit csalódtam benne,de nem lett rossz játék.Mindenesetre hogy a témánál maradjunk az ETS 2 komolyabbnak és jobbnak tűnik!Főleg ha lennének táblák(kresz táblák) -
sftomee #6426 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először is, már na haragudj, de te honnan tudod, hogy mindenki veled ért egyet? Másodszor is, nekem már írtak durvább dolgokat is. A WRC 2011 tényleg jó lett. Főleg az előző részhez képest. De azért az hogy minden játék jó, az egy erős túlzás. Vannak kifejezetten rosszak. És igenis az nem kis hiba volt, hogy egy kamionos játékban nem lehet tolatni. Ugyanmár! Nem azt szerettem volna, hogy tudjon repülni, vagy átváltozni Optimus Prime-á, hanem csak egy normális fizikát, ami enged tolatni és kanyarodni. Én baromira vártam a cuccot. Évek óta készült. Minden nap lestem a híreket, hogy mikor lesz kész. Mikor viszont kipróbáltam, azt hittem felrobbanok. Pedig hangsúlyozom, nem vártam sokat. És biztos hogy nem voltam egyedül.
-
WinStar #6425 nem fogok vitázni!Lámázni,és offolni se!De majd kiváncsi leszek a te reakciódra ha neked írnak ilyet.No ezt nem nekem szántad,de a Rig N Roll is jó játék volt,attól függetlenül hogy bug-os és picit hiányos volt.Sztem te vagy kényeskedős...én még az oylan játékkal is eljátszok ami nem jól sikerült(WRC RALLY 2011)mert még abban is meglátom a jót!És nekem a játék az játék marad.Nem a grafika érdekel,hanem a játékélmény,és hogy lekössön!Ilyen tekintetbe sztem az összes kamionos játék jó(kivétel Trucker) és az SCS Soft. és a Rig N Roll is igen jó játék lett sztem,mindkettőben vannak hiányosságok de ígyis szeretik az emberek. -
sftomee #6424 És ebben mi sértette a kis lelkedet? Már elnézést, de ez nem a kényeskedők fóruma. Semmi olyat nem mondtam. Csak az igazságot. Ennyi. Apám... -
WinStar #6423 kérlek fogd vissza magad,vagy kultúráltabban írd meg!!!Én is,és a többi fórumozó is megköszönné,sőtt még sztem a házigazda is!!! -
WinStar #6422 szokott,de mint mondtam a megjelenés elött 1 héttel,vagy 1-2 nappal.60 perces demo-ik vannak.Valójában full verziósok csak időkorláttal van lefedve a játék,60 perc után felkínálja hogy vedd meg. -
sftomee #6421 Na az ilyeneknek tetszett a Rig n Roll is, mint te. Abban nem lehetett tolatni se. Mindenfele ment a szerelvény, csak arra nem amerre kellene. Semmiféle reális fizikai jelenség nem volt benne. Na jó, hazudok, mert egy darab volt. Ha gyorsan mentél és úgy kanyarodtál, akkor viszonylag reálisan dülöngélt. De csak ha gyorsan mentél. Ha lassan, akkor a pót lebontotta a környező táblákat az út mellől, mintha valami rossz csuklósbusz lett volna.
És az a baj hogy az ilyen júzereknek csinálnak sok játékot. Szép legyen azt jóccakát... -
Robi546 #6420 jah hát igen, SCS nem is szokott ki adni bétát ha jól tudom. :DD -
WinStar #6419 de az más,az scs nem így szokta!!! -
Lolluki #6418 Fasza:) -
Robi546 #6417 Akkor már érdemes megvárni még ki jön a rendes. Amúgy meg a TDU 2-t is 2011 Februárban adták ki (ha jól tom) és 2010 Szeptemberbe már volt béta szóval 5-6 Hónappal a rendes megjelenés előtt jött ki a béta. :) -
Lolluki #6416 Hát nem tudom nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet csak ott tolatgatni:D -
WinStar #6415 a válasz gombot használd.És miért volt kaki?Jó volt az sztem,minden játéknak megvan a jó oldala,sztem meg örülnöd kéne hogy legalább olyan is van :) -
sftomee #6414 Hát persze. Állítólag. Akkor a WinXp a Windows7 betája volt. -
Lolluki #6413 Jaaj de hát az:D Maga a kaki:P
-
#6412 A T&T is állítólag a béta verziója.