A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Hát képzeld ezt a következtetést vontam le, hogy azért rakták ki mert már akkor tudták hogy kapsz ETS 2 őt. Mi másért a kis cicus füléért ? :) Azt áruld el, ha te vagy a scssoft fejlesztő csapat reklámért felelős embere, és ki tettettél volna az oldalra egy ilyen képet, ilyen szöveggel, akkor mi az ami erre késztetne téged ? Csak nem az hogy boldog karácsonyt srácok, jövőre Euro Truck Simulator 2. Miért nem írtak volna valami mást rá? Vajó azért mert 3 fel kiáltó jel van a nevem mellet, nem azt jelenti hogy én rossz ember vagyok, de töröld ki minden leírt mondandóm, hátha valaki oda írhatná ha lenne vér a ... jába hogy -- igen igazad lehet. És nem valami marhaságot. A három felkiáltó jel: azt jelképezi a nevem mögött csúnyán beszéltem. Semmi többet. Azonban amit leírtam azt az igazamat amivel minden normális ember egyetért: hogy ez a fórum a neve alapján ETS2 fórum és nem valami olyan fórum ahol imádni kell a "játékot", különben ha nem akkor beszólogatnak marhaságokat. S ebben szerintem tökéletesen egyet érthetünk, hogy ez nem helyes. Na jó én korrekt voltam a többi rajtatok áll. Cső!