A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Épp most olvastam (google translate-tel) egy lengyel blog bejegyzést miszerint felkérik a trucksim közösséget írják meg ötleteiket, h miket látnának szívesen a játékba és amik nagyon sokszor szerepelnek a kérések közt azt továbbítják majd az SCS-nek. Persze ezenkívül van még más oldal is ahol erről mennek a fórumozások (német fórum, SCS facebook oldala, stb.) de ez is csak azt támasztja alá, h igen nagy elvárásokat támaszt a nemzetközi trucksim közösség az ETS2vel szemben, ami jó okot ad arra, h egy valóban nagy változásokon átmenő játékot kapjunk jövőre. Igencsak sok helyen kérnek jó és okos dolgokat és ha ezek eljutnak az SCShez akkor van némi remény arra, h végre egy "közösen" megálmodott simulator játékot raknak le az asztalra az SCSnél. Reméljük, h a sok-sok játékosok által kért kérések bekerülnek a játékba és végre azt kapnák a felhasználók amire szükségük is lenne!
Én sztem sok látványos változás lesz az ETS2ben, csak kár, h lényegében szinte még semmi konkrét dolgot nem tudni a játékról...
#605: Hmm ez jó kép, ha van még több új kép is, ne habozz megosztani velünk! De mi az a HTS logo a fenti sarokban? Tudsz forrás linket adni, h honnan van a kép?