52664
-
nenus #543 De gyerekek. Amiért én letérdelnék az scs előt..
SZEDJÉK MÁR KI AZT A JÓZSIT A KAMIONOKBOL...
Hát istenem...Még a pttm-es cowboy is jobb volt :S
Ez szőrös, (szerintem büdös is) dagadt, + még a ruhája is igénytelen. Meg a feje is olyan mintha kiszarták voltna... Ne haragudjon az scs de ha a moderek ennél miliószor szebb embert tudnak csinálni akkor az scs is képes lenne rá..
Na meg még a kormányrol + kabin belsejéröl (külső nézetben) ne is beszéljünk...Meg még a pótkocsik. Meg sorolhatnám reggelig hogy mit lehetne csinálni az érdekében hogy jó játékunk legyen.
De én azt mondom, hogy inkább adja ki az scs 2012-ben de akkor jó legyen (+ egy 1.01-es "világvége" patchet is csinálhatnak akkor már hozzá) -
vajo #542 amíg ilyen szar, low polykat csinálnak, jó hogy nem kapnak licenszet....Ha leülnének és 1 hétig modelleznének HighPolyra egy kamiont, olyanra amilyen a valóságba, szerintem ingyen is megkapnák a jogot! GTS-ben a DAF és az IVECO ingyen oda adta a licenszet, ha élethűre csinálják az interior. Nem sikerült élethűre, ezért lett belőlük DAV és IVEDO! ennyi. -
vajo #541 jah...ASAD__?D:ADSS:_S_ASD:A_DsS?A -
#540 várd ki ^^ -
vajo #539 jó estét. :D
Nem sietnek a HG joggal :D -
#538 Jó reggelt! :D -
#537 Szerintem nem,biztosan lesz benne egy kis csel hogy ne hasonlítson teljes mértékben:) -
#536 Am vajon mekkora lesz a térképben Európa? Most talán benne lesz a mi országunk is? És mondjuk Írország, Skandináv-félsziget, Görögország?? -
#535 Az eddigi képek alapján most meglesz nem? -
#534 "Csak a kamionok ne lennének ilyen szarok..." Ahhoz hogy teljesen élethű legyen a kamion meg kell venni a licence-t ami gondolom nem két fillér.És egy ekkora csapatnak gondolom ez eléggé táv gondolat lenne hogy megvegyék. -
Sóschips #533 helloszia mindenki
A tegnapi nap csak azért volt ilyen,h elérjük az 500hszt,vajo megígérte nekünk h nem süllyed le olyan szintre ez a topik mint az ets.Rend és fegyelem lesz ígérete szerintSzval nem lesz itt baj:D -
vajo #532 Nosztalgia :D
-
vajo #531 De azért ha megnézzük az ATS-t
és az ETS1-et,
Akkor látható a különbség. Mert van. Ennél már csak jobbat kaphatunk!
Csak a kamionok ne lennének ilyen szarok.... -
#530 -
vajo #529 Majd az unokámnak már biztosan lesz valami jó Euro Truck Simulator 18 XDXD -
#528 Igen, ahogy észre lehet venni, egyre jobbak lesznek a játékok. Vagyis ez mindenképpen jobb lesz mint a GTS (szvsz). -
#527 sokszor ígért már sokmindent, és eddig azért az összes játékában csalódtam...bár az igaz, hogy a GTS már egész jó, de még mindíg nem teljesen az ígérteket valósították meg...majd kíváncsi leszek erre...és remélem, hogy öszedobnak neki egy teljesen új motort. -
vajo #526 Csak sokat ittunk a buliba, aztán........ -
vajo #525 Jó lesz a játék. Legalább is abból ítélve, amit az SCS mondott. :) -
#524 Sziasztok!
Már kíváncsi vagyok a játékra szerintem biztos jó lesz!
További szép napot! -
nenus #523 A beindulás:
tegnap 19:11 | privát | galéria | válasz erre | #236
És az 500. hsz...
tegnap 22:22 | privát | galéria | válasz erre | #500
Nem sok ez egyszerre egy kicsit? xD
2 óra 11 perc alatt 264 hsz... xD Abbol 150 arrol szolt h milyen kevesek vagyunk...
[apro] Ezt meg csk mert jó ->
-
#522 Anyám mi van itt, nem is kellett várni a megjelenésig, hogy átvegyük az ETS topik színvonalát.... -
Sóschips #521 Csáó -
vajo #520 Szia...jóéjt! Majd holnap kifőzünk valami jó 5letet, azt elküldjük az SCS-nek...hátha belerakják!
És én is menek alunni :D köszi mindenkinek a jelenlétet, csáó! jó8 -
Sóschips #519 Neked is!Csáó -
nenus #518 MAjd gyártom neked a modelleket ;D
Cső hungaro! -
#517 Na jól van pajtik, Én le húzom mára a rolót, mert mindjárt el alszom, csak azért maradtam eddig, hogy meg legyen az 500hsz. Jó8, sziasztok! -
vajo #516 Majd csinálok jó kis térképet, vagy beleépítjük Magyarországot. :D aztán haza is mehetsz virtuálisan! :D -
nenus #515 Balatonkenese leges legutolsó utcájában lakok.. Egy-két dolgot én is eltanulok ám :P -
#514 ha hozol piát!
nenus: ejnye, a csóró vér benned is csörgedezik! -
nenus #513 Vajo! Hétvégére szervezz bulit :D Berugunk mint az atom :D Másnep meg megyünk közösbe "agyonmodolni" a gts-t xD -
vajo #512 Ki a dzsindzsásba... -
vajo #511 Vajon a képen játszó gyereknek hányszor okozott gondott a ratyi fizika? párszor biztos szidta azt a nénit aki ott ül a Lemezek mögött XD -
Sóschips #510 nm
Én is,csak aztán valamiért azt sem indította le a gép:S..de nagyon tetszett h lehet "tuningolni" meg ilyenek:D -
#509 hova is megyünk ünnepelni? -
nenus #508 Az asztal alol lehetett csorni xD Kiborultak a játékok xD -
vajo #507 Az AI-k sebességét bundán megoldhatod, ha átírod a road.sii-ben a számot 0-ról 2-re...akkor úgy mennek majd autópályán... :D -
nenus #506 Én is figyeltem h ott a haulin is :D
Régen de szerettem azt is :D -
vajo #505 Nézzétek jobb oldalt azt asztalon a gémeket! Középen még ott a Haulin! Muszály volt tékelnem egyet..bocsi XD És megvan az 500!!!! KÖSZIKE MINDENKINEK -
nenus #504 Ilyenre elmennék :D