banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • JohnBart
    Bocsesz, igen, szóval a fórumranggal rendelkező tagokra gondoltam, akik korábban emlegették, hogy segítenének. :)
    A fícsör meg játékbeli funkciót, lehetőséget jelent, pl. a kamion vizuális tuningja az ETS2-ben egy feature (avagy fícsör). ;)

@SnyperD: Nagyjából gumikacsa válaszaival értek egyet, bár a H-váltós kérdésedet fel fogom tenni, a T&T után adja magát szerintem, meg többen is kérték a blogon ha jól emlékszem. A többiről a véleményem:

1. Kábé mint a kompozás az ETS1-ben, RoLa szerintem biztos nem lesz (mondjuk fast-travelnek nem lenne rossz, elvégre igen nagy lesz a pálya).

2. Akárcsak a GTS-ben, a speckó fuvarok szinte biztos megmaradnak, bár nem tudom, hogy túlméretes rakományok lesznek-e. Jó lenne. Felvezetőkocsik viszont biztos nem lesznek, gecinagy bugforrás szerintem.

3. Az Extreme Truckerben nem volt, szerintem itt se lesz.

4. Extreme Trucker 2-ben voltak tűzoltókocsik ha jól emlékszem, de csak civil AI forgalomként (meg Bolíviában fuvart is kellett csinálni vele). Szerintem itt is max úgy jelenhetnek meg. Rendőrautók szerintem most sem lesznek a játékban, csak traffizás lesz. De erre rá lehetne kérdezni, mert PTTM-ben ha jól tudom voltak rendőrök, vagy tévedek?

Részemről arra vagyok kíváncsi, hogy a balesetek kezelése miként fog történni, ismét a GTS-es módon oldják-e meg a koccanások büntetését (tehát azonnali pénzbírság, meg pontlevonás, egyébként mehetsz tovább). Az OMSI megoldása kifejezetten tetszett ilyen téren, és egyszerű is volt (azaz párbeszédablakban vállalni a felelősséget, plusz félóra hozzáadva az időhöz, aztán mehettél), kíváncsi vagyok, ilyen téren lesz-e valami változás (bár nem hiszem).