A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
JohnBart #5743 Még egyszer megkérnék mindenkit, hogy mielőtt kérdésekkel kezdene bombázni, tanulmányozza át a blogot, ezt a topikot, meg az ETS2-vel foglalkozó kamionos oldalakat, hátha ott megtalálja a választ. Lentebb például néhány kérdést már én is meg tudok válaszolni...
1. Milyen újdonságokra lehet majd számítani a játékmenetet illetően, ill. mennyire lesz más a felépítése a játéknak az előző részekhez képest?
Na, az ilyen globális, nem konkrétumokra kérdező kérdésekre nem fogok semmilyen választ kapni, szóval az ilyet hanyagoljátok. Éppúgy elintézhetik kétoldalas elemzéssel, mint azzal, hogy "Hasonló lesz a felépítése". ;)
3. Az előző részekből lesznek-e visszatérő elemek a játékban ill. azokon felül számíthatunk-e újdonságokra? Pl. lesz-e saját kamion flotta, saját tréler, saját cég, egyedi kamion- ill. tréler skinezés, cb rádió, netrádió, rendőr, útakadályok, balesetek, vasúti átjárók, alul- ill. felüljárók? [...]
Saját cég lesz, valószínűleg némileg feltupírozzák a GTS-hez képest a menedzsmentet.
Saját flotta lesz, talán némileg összetettebb menedzsmenttel mint a GTS-ben.
Kamionskinezés a képek alapján lesz.
Útépítések is lesznek, akárcsak vasúti átjárók.
A többit nem tudom, ha a PTTM-ben azok benne voltak, akkor talán, ha nem, akkor nem hiszem.
4. Ha lesz saját cég/kamion flotta, akkor szembetalálkozhatunk-e az utakon a céges kamionokkal?
Dolgoznak rajta, valószínűleg igen.
6. Lesz-e valamiféle kamion/alkatrész amortizáció, szervizelés, ill. lesz-e lehetőség teljesítménynövelésre új alkatrészek vásárlásával, vagy csak a teljes kamioncserére lesz mód?
Teljesítménytuning + szervíz GTS-es szinten biztos benne lesz a játékban. Emellett a vizuális tuning 100%.
10. Milyen típusú járművek lesznek a játékban mint Ai forgalom? Busz, kisteherautó, lassú jármű, személyautó, motor, vonat, hajó, repülő?
Autó, vonat, repülő a képek alapján biztos.
Semmi értelme, hogy olyan kérdéseket tegyünk fel, amire a kiadott anyagokból már tudni lehet a választ. Hasonlóképp semmi értelme a "Benne lesz Magyarország/Balkán/Románia?" meg az "Ugye lesz multi?" kérdéscsoportnak, ezeket is kerüljétek, nem fogom őket feltenni.
Arra kérnék mindenkit, hogy a fentiek tükrében a kérdéseket nekem, illetve a topik VIP-tagjainak továbbítsátok (gumikacsa, SnyperD, vajo, TruckerDave - remélem nem hiányos a lista és a megfelelő embereket írtam). A kapott kérdésekből összeállítunk egy ütős sort, a többit én intézem, remélem nem ráznak majd le az arcok. ;)
A fentebb említett népeket pedig megkérném, hogy egy kérdés esetén jelezzék, ha egy adott fícsör benne volt már egy korábbi játékban (pl. PTTM-ben). Köszönöm, hogy elolvastátok!