A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
JohnBart #5685 Tévedsz, elolvastam mindegyik hozzászólásod (bár igen nehéz volt, hála a szövegtagolás teljes hiányának meg a csapongó fogalmazásnak), a válaszom főleg 5675-re ment, mivel gumikacsa megválaszolta az 5672-es novelládat, és egyetértek vele. De ha szeretnéd, részletesebben is válaszolhatok, én is novellában... ;)
Szerintem nem újítanak semmit a Euro Truck Simulator 2 ben.
Igen sok újítás várható az ETS2-ben, elég csak átolvasni a csapat blogját.
Nézegettem a képeit. Az észrevételeim a következők. Ha élesebb kanyar van, akkor is ugyan úgy szögletes a pálya vonal vezetése/festése ahogy azelőtt az első részében is.
Igazad van, ugyanúgy egy rakás rövid egyenes szakaszból állnak a kanyarok, bár a GTS-hez képest talán némileg finomítottak rajta.
Lehet a térkép más lesz, a feladatokon is állítottak. Viszont a növényzet maradt a régi, a fák is. Mitől lett szebb a táj? A hidak látványos megoldásaitól?
Nem lehet, hanem biztos, hogy más lesz a térkép. Európa lemodellezett része hatalmas lesz, Németországot, Ausztriát, és Nagy-Britanniát egy az egyben átemelik az ATS-ből/UKTS-ből, persze némileg ki is egészítik őket és lecserélik a tereptárgyakat/textúrákat. Szóval a növényzet és a fák lényegesen jobban fognak kinézni (de aláírom, lehetne még hova fejlődni ezen a téren), akárcsak a tereptárgyak. Ettől lesz szebb a táj, nem csak a valóságban is létező hidaktól/alagutaktól/útmenti látványosságoktól.
A városok nem egyformák, ha úgy tekintek rájuk, hogy most már egy városban vannak magas iroda vagy lakóházak is. A kamionok gondolom maradtak a régiben és az talán nem is baj.
Sajna szerintem épphogy városok terén nem várható majd változás. A háttérben lesz 1-2 ismertebb épület, de a bejárható terep sejtésem szerint ugyanazon raktárházakból/ipartelepekből áll majd mindenhol (mondjuk 60-70 város esetén ez bocsánatos dolog). A kamionokat viszont szintén felhúzzák, és a német kiadó szerint mind alapból licencelt lesz.
A zenei aláfestést remélem megoldották és csak egy sima mp3 mappába való be másolása megoldja a problémát így 2011 ben.
Ezen a téren sem lesz változás szerintem, azaz a menüben illetve a notebook képernyőkön lesz zene, azon kívül meg vagy saját zenét, vagy webrádiót pakolsz a lejátszóba. Jó ez így, a Rig 'n' Roll is a rádiós megoldást használta (bár ott in-game rádióadók voltak).
(Másolásvédelmi véleményed)
Ez viszont tényleg nem tudom hogy jön ide, az SCS játékain sosem volt szívatós védelem. Egyedül a digitális kiadás lehet problematikus, azt ugyanis ötször tudod letölteni a netről, de ha írsz a csapatnak (vagy a védelmet fejlesztő cégnek? Nem emlékszem hirtelen...), simán kitolják azt is.
Az 5675-ös hozzászólásod tartalmát ("Nem árt ha valakit nem ver át az eléggé remekbeszabott faszár és lombkoronamintázat, valamint ha van térlátásod) pedig nem kommentálom, mint mondtam, kamionos játékban teszek rá hogy néz ki a fa, főleg ha autópályán megyek. Az ETS2 fái jobban néznek ki, mint a GTS-ben, ennek ellenére lehetne még dolgozni rajtuk, csak mondom, nem érdemes. Feccöljék az energiát a játék azon részébe, ami tényleg számít, azaz a fizikába és a játékmenetbe.