banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fuszhi
    Szerintem nem újítanak semmit a Euro Truck Simulator 2 ben. Nézegettem a képeit.Az észrevételeim a következők. Ha élesebb kanyar van, akkor is ugyan úgy szögletes a pálya vonal vezetése/festése ahogy azelőtt az első részében is.Lehet a térkép más lesz, a feladatokon is állítottak. Viszont a növényzet maradt a régi, a fák is. Mitől lett szebb a táj? A hidak látványos megoldásaitól? A városok nem egyformák, ha úgy tekintek rájuk, hogy most már egy városban vannak magas iroda vagy lakóházak is. A kamionok gondolom maradtak a régiben és az talán nem is baj. A zenei aláfestést remélem megoldották és csak egy sima mp3 mappába való be másolása megoldja a problémát így 2011 ben. Remélem ha ki adják, nem lesz a dvd olyan tetves másolás védelmi technológia aminek következtében úgy érzem hogy nem kicsit átbaszás szagú a dolog. Utálom mikor megveszek valamit és eredeti és a regisztráció kötelező amihez internet kell, vagy mikor mint a test drive(2) esetében bár mikori elindításához internet kapcsolat kell. Egy dolog ha checking diszkes és ellenőrzi a dvd-t de az is olyan hogy ezzel az erővel rá véshetnék hogy romlandó árú és úgy adj ki pénzt érte lehet a jog ot megvetted hogy használd , de átbasztunk mert egyszer elromlik a dvd és kuka az egész. A régi pc szoftvereknél nem volt ilyesmire ítélve az ember hisz, megvetted feltelepítéshez kellett a dvd és időtállóan a tokjában pihent amíg használtam a szoftvert. Ha jó, akkor amúgy is megveszi az ember, mert van kézi könyv , saját tokja van stb. esetleg extra kiegészítő is van hozzá a tokban. Ne azzal toljanak ki aki megveszi tőlük a jogtiszta szoftvert. Nekem a szoftver értékéből teljesen elvesz minden pozitívumot még ha über király is ha ilyesmivel belerondítanak. Egyszer vettem egy játékszoftvert és stream ikont rakott ki amire mindig rá kellett nyomjak kijött egy menü és azon belül lehetett a jétékot elindítani amihez internetet igényelt. Ráadásképp mikor telepedett a game nem is volt szinte semmi a gépemen olyan mintha a net azért kellene hogy a fix összeget kipengetett pénzedért plusz pénzért megteremtett internetkapcsolat birtokában beütött kóddal tudj hozzá jutni ahhoz ami a tiéd. Ennek kicsit olyan szaga van ami keményen feszegeti az a dolgot hogy a játéknak nem a jogát vetted meg hanem csak ki kölcsönözted. Undórító.