A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
JohnBart #5667 OFF, de ha már R'n'R, ezt nem bírom magamban tartani. :D
Szóval... Csak az volt a baj? :D
a Rig'n'Roll nálam szanaszét verhette volna bármelyik SCS játékot, ha nem lett volna olyan piszkosul bugos.
A cégmenedzsment tetszett (nem volt bonyolult, de igen részletesen be lehetett állítgatni mindent a sofőreinknél), a kamionok teljesítmény- és optikai tuningja messze részletesebb volt mint eddig bármelyik SCS játékban (és megkockáztatom, hogy az ETS2 sem fogja elérni ezt a szintet ezen a téren), a játékmenet pedig szintén sokkal változatosabb: versenyek, áruszállítás a konkurenciát leelőzve vagy nyugiban, sztorimód, rejtett feladatok (pl. stoppos leány elszállítása :D). Hatalmas potenciál volt a játékban, amit sikerült is elcseszniük nálam a felemás megvalósítással.
Rossz alap kameranézet a fülkében (nem látszik a műszerfal és a visszapillantó, annyira rázoomol a szélvédőre), ami minden alkalommal visszaáll ha átváltok külső nézetre majd vissza; beakadó átvezető animációk amikor elhagyom a raktárházat vagy az autópályán történik egy véletlen esemény (előbbi esetben sokszor árokba borultam, mert a gép az árok szélén adta vissza az irányítást, utóbbi esetben simán visszaelőzött a lehagyott konkurencia és buktam a szállítást); a földbe és lámpaoszlopokba beakadó pótkocsik; eltűnő hangok; öngyilkos hajlamú rendőrök és forgalom, akik ha belémjönnek is én leszek a hibás; ragyogó kék ég alatt szakadó eső; pofátlanul magas gépigény ahhoz képest, hogy mennyire sivár a terep.
Lenne a két csapatnak mit tanulnia egymástól. A SoftLab elleshetne pár dolgot az SCS-től polírozás terén, az SCS meg tolhatná egy kicsit az R'n'R-t, hogy lássák, miket lehetne csinálni egy tartalmas kamionszimulátorban.
/OFF