A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Szia!
Ezen én is sokat hezitáltam, első körben az Aerosoft kormányát akartam megvenni, el is kezdtem rá gyűjteni a forintot. Szerencsére nem ment gyorsan, így befutott Moza 40 centis kormánykereke, ami azért nem egy szinten van az Aerosoft kormányszettel (na meg nem is egy árban), illetve megjöttek az első hírek a Hori szettről, ami szintén gagyinak tűnt a Moza-hoz képest, de komplett, minden rajta van ami kell, 230-ért. A Moza kormányból ugyanezt a szettet összerakni fél milla (a 40 centis kormánykeréknek kell egy alap, váltó, bajuszkapcsoló), annyit azért nem szerettem volna rá szánni.
Én a Hori-t választottam, megjelenés óta használom, hibátlanul működik. Talán annyi negatívumot tudok mondani, hogy az irányjelzőt ugyan arra kell kikapcsolni mint be.
Aki verseny játékokat is játszik, az nyilván jobban jár a Moza cuccával, mert azon cserélhető a kormánykerék. Én csak kamionos, és buszos játékokat játszom, így nekem tökéletes.