A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Elengedtem. Kikapcsoltam a büntiket.
Épp a minap jött belém megint egy a kereszteződésben. Nekem volt elsőbbségem, fordultam volna be, ez meg jött volna ki és egyszerűen belémhajtott. Nem is értettem.
Sajnos, ha sérül a pót vagy az áru emiatt, akkor van rá minimális bünti, de annyira az nem idegesít.
Így rajtam múlik, hogy mennyire tartom be a szabályokat. Bár azért be szoktam tartani, különben gyorsan sérülök.
Ennek ellenére egy olyan szépet mentem 148-al, mögöttem egy 9 tonnás jachttal, hogy csak na. Azért izgultam is, nehogy valami állat kijöjjön elém, mert volt már olyanra is példa.
A felhajtóknál ugye szeretnek a kamionok a belső sávba húzódni csak úgy hirtelen, akkor is, ha nem hajt fel senki...
Szóval igyekszem inkább szabályosan közlekedni, mint átmenni minden piroson, meg padlógázon tolni mindenhol.
Nem csak az algoritmus nem ismeri a szabályokat, de a készítők sem. Rendszeresen igazoltatnak a rendőrök a leállósávban. Na ilyennel az életben nem fogsz találkozni, mert a leállósáv nem arra való.
Szépen utánad megy a BMW, majd mikor melléd ér, akkor kilóbálja a kis piros jelzőjét, hogy felhívja a figyelmed, aztán beáll eléd és kiteszi a kövess jelzést. És szépen levisz a pályáról, ahol megejti az igazoltatást.
Nagyon idegesítő jelenség, mert az NPC a szélső sávban kapásból lassít.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2024.12.01. 21:53:56