A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Pontosan. Nem nagyon értjük egymást. (de ettől függetlenül értem mire gondolsz)
Az is "túlzás" hogy azt hiszed egy újabb engine jobban futna. Ez azért elég sok mindenen múlik. Nem feltétlenül úgy működik ez ahogy gondolod.
(Az újításokat nem az engine nem bírja hanem a géped nem kezeli jól az engine újításait)
Ha egy új játék új enginejében lenne ugyan ez a tartalom annak valószínűleg hasonló vagy még nagyobb gépigénye lenne.
Arról nem is beszélve hogy ha mondjuk ha kiadnának egy ETS3-at annak is ez lenne az engineje csak nem update formájában meg DLC ként kapnád az engine fejlesztés hanem egyben.
De az nem változtatna a problémádon semmit. Akkor azon panaszkodhatnál hogy újra eladják neked ugyan azt csak legalább újra nincs benne elég tartalom mert újracsinálták az egészet.
Semmi értelme a minimum meg az ajánlott gépigényen rágódni. Nem is értem hogy jön az ide. A problémád szempontjából ez miért releváns?
Mármint bármit odaírhatnának, de nálad akkor is ugyan úgy futna mint most.
A lényeg hogy én nem értem a problémádat, mert nem igazán tudok vele azonosulni.
Látszólag a rosszabb gépemen magasabb grafikai beállítások mellett jobban fut nekem a játék mint neked. Semmi problémám nincs vele.
De mint írtad is nem értjük egymást, szóval a továbbiakban nincs hozzáfűzni valóm.