1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Axtros
    #52168
    30Euróért vásárolt interiorom mehet a levesbe...

    a 20Eurós HHH graphics megy

    2 eurós EVR hang is kuka...


    Nem is értem hogy a játékon felül, ilyen mondvacsinált kiegészítőkért hogy lehetett még pénzt is kiadni?! Az SCS lépten-nyomon hangoztatja (a programban is benne van egy figyelmeztető panelen), hogy ha valaki harmadik feles kiegészítőket használ, akkor arra nincs semmi garancia, hogy azok működni is fognak rendesen, vagy kompatibilisek maradnak egy újabb update után. Ráadásul 20-30 EUR-okat kiadni ilyen szarságokra, valami csiri-viri kiegészítőkre...pfff...

    Az 1.37 egy nagy rakás szar lett. Szarjon sünt az összes SCS dolgozó..de 2x minimum...


    Az SCS fejleszti programot. Az, hogy te olyan kiegészítőkre költöttél, amit nem az SCS adott ki, az a te bajod. Ez egy olyan kockázat, amivel tisztában kell lenni még az előtt, mielőtt fizetsz. Amúgy ez általános, nem csak az ETS2-re vonatkozik, hanem minden olyan játékra, ahol a fejlesztők engedik a harmadik feles kiegészítők, módok, stb. fabrikálását.
    Bár azt kétlem, hogy ezeknek a lehetőségeknek olyan iránya is lett volna, hogy valaki a fejlesztők által kiadott eszközökkel pénzes módokat készítsen. De hát persze, kereslet-kínálat, amit csak a piac kíván.

    A kezdetektől vásárolgattam ezt azt.. Ezért is lett egyedi kamionom mindig. A Csirke volt az ismertető jel :) Így volt Longline-om..


    Biztos megérte. Néhány szép képernyőképért, fantazmagória szülte kamionokról. Most meg panaszkodsz. Jó tanuló pénz volt.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2020.05.09. 23:50:37