banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • JohnBart
    A segítséget "MEGKÖSZÖNTEM" ember, olvass már vissza mielőtt elkezdesz fikázni! -.- De ha nem látnád, a végén ott van, hogy KÖSZÖNÖM előre is a segítséget!!

Nem tudom, hogy ezt nekem szántad-e vagy sem - feltételezem, hogy igen, tekintve hogy nem linkeltél rá másik hozzászólásra, csak simán az enyém fölé írtad. Ha valóban ez a helyzet, akkor marhára el vagy tévelyegve. Elég régóta jönnek már velem szembe a posztjaid ebben a topikban (de a RestaCar.hu-s időkből is emlékszem rád), szóval tudom és látom, hogy nálad a köszönet (meg úgy általában véve az értelmes emberi kommunikáció) nem módi. Az hogy behányod az üzid végére, hogy "köszi előre is a helpet", utána meg ugyanúgy cseszel válaszolni azoknak, akik segíteni próbálnak neked (csak spammeled a fórumot helyette az újabb szenvedéseiddel), már bocs, de szart sem ér, és kicseszettül zavaró. Elmondom, hogy értelmes emberi minimum mellett ez a folyamat hogy nézne ki:

1. Van valami kínod.

2. Nyomsz egy Google-keresést a kínodra, vagy utánanézel a hivatalos SCS-fórumon, mert így 90% eséllyel megoldódik a problémád.

3. Ha mégsem, akkor leírod pontosan, hogy mi a problémád (ha kell, screenshotokkal meg pastebin-re feltöltött game loggal).

4. Ha valaki válaszol, akkor a sztori kétféleképpen folytatódhat:
    a.) Nem oldódott meg a problémád, így további részleteket osztasz meg velünk a problémamegoldáshoz.
    b.) Megoldódott a problémád, aminek örülsz, ezért megköszönöd a segítséget, mire mi beírjuk, hogy "szívesen!", és mi is örülünk, hogy
    segíthettünk.

Nem atomfizika, remélem követhető.

A másik: az ember azért ír ide, hogy kérjen segítséget, ha szerencsétlen valamit nem tud... Nem kell máris emiatt fikázni!! Na részemről ennyi.

A segítségkéréssel nem lenne gond, te azonban:

A.) Az eddigi fórumozói teljesítményed alapján vonzod az ETS2/ATS-sel kapcsolatos problémákat,

B.) Amik jó része vagy triviális gond, vagy minimális utánajárással megoldható lenne,

C.) És még a kapott segítségre sem reagálsz legtöbbször semmit, csak spammeled a topikot a kínjaiddal (lásd a fenti gondolatmenetemet). Ez pedig, ahogy már írtam, nem helyi probléma, a Restán is rendszeresen ezt csináltad. Más persze a helyzet, ha valakinek annyira az agyára mész, hogy odalép neked, mert akkor persze már azonnal van időd és szorgalmad válaszolni meg hőbörögni, ahogy ugye most is történt. :P

Kezdj már el kulturáltan fórumozni, légy szíves.