A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Redapple #51977 "Mondjuk a cockpit view, mert jelenleg 4k monitoron 3pixel minden, konkrétan semmit nem lehet leolvasni."
Ok. Ezt el tudom fogadni, de csak mint a te egyéni szoc.problémádat. Sőt, talán még azt a nem egész 2% 4K elsődleges megjelenítőt használó játékost is megértem -bár másnál nem nagyon olvastam hasonló problémáról, de nyilván nem kizárt, hogy vannak akik szintén küzdenek a GUI-val. (Ezzel szemben rólad tudom, hogy más játéknál is vannak gondjaid a GUI-val.)
Szóval két dolog van. Vagy használj olyan felbontású monitort amelyik megfelel a fizikai adottságaidnak, vagy marad az erősebb szemüveg.
Tehát amíg a felhasználók döntő többségének a lehetőségei a full HD vagy az az alatti(!) felbontásokig terjed, addig sem közgazdaságilag sem üzletpolitikailag semmi nem tereli az SCS-t egy teljesen új alapokra helyezett ETS3 irányába.
Aborg felvetette -többek között- a törésmodell lehetőségét, de szerintem ez nem az SCS-en múlik. Szinte 100%, hogy a járműgyártók nem járulnak hozzá ennek a megvalósításához. Talán még a koszolódás miatt is összevonnák a szemöldöküket és megvonnák a licenc jogot.