A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
TokraFan #51974 "Szerinted mi lenne az a döntően fontos elem -vagy elemek- a játékban ami már mindenképpen indokolná egy ETS3 kiadását? "
Mondjuk a cockpit view, mert jelenleg 4k monitoron 3pixel minden, konkrétan semmit nem lehet leolvasni. Ok. kaptam itt ajánlást egy olyan apphoz, amivel ki lehet tenni pár dolgot külön iPad-re, de ez nem igazán kényelmes (kipróbáltam). A GPS szintén olvashatatlan, ez mind azért van, mert az alapjátékot még 1024*768-ra optimalizálták, csak közben kicsit változott a világ. Még a speed limit ikont sem látom, a 80-at a 90-től megkülönböztetni gyakorlatilag lehetetlen, de azt sem látom, mennyivel megyek pontosan úgy, ahogy minden más fontos ikon is (üzemanyag, sérüllések stb.) 4 pixel méretű légypiszkok normális felbontásokon. Az egész műszerfal olvashatatlan. A GUI nem skálázható, mert akkor, amikor ezt a címet tervezték, még alig létezett a probléma. És ezt mai napig semmiféle módon nem orvosolták, vélhetően éppen azért, mert nem lehet már megoldani a régi engine-ben. Megjegyzem, már WQHD-ben sem látni semmit, ami azért már nem ritka felbontás manapság. Kívülről szép a játék, mai napig megállja a helyét, de lévén szimulátor, nem kívülről nézegetem, hanem belülről. Ott meg pont használhatatlan már.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.11.30. 22:01:02