banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SirDannyL
    Segítsetek,hátha olvas valaki.... Tegnap reggel pár dolgot cseréltem a gépben. Alaplap,proci,memória,videókártya. Először nem csináltam vele semmit,nem is működött az új konfiggal az ets2-ats. (vasárnap játszottam utoljára velük,semmi gond nem volt.) Ma újrahúztam a cuccok cseréje miatt a windowst,de a világon semmi nem változott. Játék indít,(maradjunk most csak vanilla esetnél) indíts gombra nyomok,és fekete képernyő,a háttérben a játék zenéje,és ennyi. Itt megáll. Nem dob ki,emiatt log fájl sem jelzi mi történt,csak gép restarttal tudok kilépni belőle. Most kiderült,opengl-ben indul és megy. Dx9-ben nem. Promods is hibás,ott alvásnál jön elő ugyanez a hiba. (dx9-ben megy rendesen) fekete kép,és nem dob ki a játék. Új profilt is próbáltam létrehozni,ott akkor jön elő ugyanez a megáll minden dolog,amikor kiválasztom a kezdő várost. ?????????????? 240000 ft-ot költöttem most a gépre,azóta nem megy sem ets2,sem ats. Utóbbi laggol kanyarodás közben,ott még nem próbáltam aludni,de legalább indul. I5 9400f,sapphire rx 5700 pulse,gigabyte b365m aorus elite,16GB kingston hyperx fury az új konfig. (full hd,60Hz) 1300 órám van az ets2-ben,szeretnék játszani az új konfiggal is...
    Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2019.10.02. 18:27:30