banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • JohnBart
    Megjelenése óta nyomom a játékot kisebb-nagyobb kihagyásokkal, szóval van benne pár száz órám, ennek a játékidőnek kb. a 80%-át toltam egér+bill párossal (csak nemrég sikerült szerválnom ismerőstől egy G27-et hozzá). Tény, hogy a kormánnyal sokkal-sokkal finomabb, precízebb és hangulatosabb az irányítás, a realisztikus pótstabilitást meg billentyűzettel gyakorlatilag öngyilkosság bekapcsolni, azt mindenesetre én is osztom, hogy a játék kifejezetten élvezhető billentyűzettel is, főleg más polgári járműves játékokhoz képest (OMSI, City Car Driving).

Eleve már a megjelenésekor is az volt (a kormányzási érzékenység + non-linearitás kombóval simán be lehetett lőni egy kényelmes, de hasznos irányítást), azóta pedig csak még inkább finomítottak ezen, pl. a különböző fülkekamerás beállításokkal (kanyarodást és indexet lekövető kameramozgások, stb.). Nyilvánvaló, hogy az SCS minden létező skill level felé nyitni próbált, és szerintem sikerült is nekik.

Szerintem a játékmenet kb. 90%-a abszolút élvezhető billentyűzettel is, de tény, hogy a szemetebb Special Transport fuvarok vagy a trükkösebb rakodóállások azért igényelnek minimum egy kontrollert ha nem akarunk agybajt kapni. De persze az is tény, hogy a legjobb élményt a kormány + TrackIR (vagy VR) kombó nyújtja, mint minden járműszimnél. :)