A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Axtros #51603 Nem tudom, hogy mennyire vagy otthon az informatikában, de általában a programoknak - és ebbe a különféle játék programok is beletartoznak - vannak napló állományai. Ezek valamilyen log állományok, amelyekbe a rendszer folyamatosan beleírja a futással és a háttérben keletkező hibákkal kapcsolatos bejegyzéseit.
Utánanéztem, az ETS2-nek van egy Game.log.txt állománya, alapértelmezetten a Documents/Euro Truck Simulator 2 állományban. (Ott, ahol az egyes mod (.scs) állományokat kell hozzáadni a programhoz.)
Szóval, keresd meg ezt az állományt. Ha megvan, akkor meg tudod nyitni egy szövegszerkesztővel - mivel text állományról beszélünk, és abban - ha szerencséd van - akkor találhatsz benne kivétel hibát, amiben leírja, hogy mi a problémája. Gyanítom, hogy mivel téged "kidob", ezért valamilyen memória címet fogsz találni, de talán - és ezt nem néztem már meg részletesen - benne lesz a mondat szerű leírása is a problémának.
Egyébként el is lehet küldeni az SCS-nek a hibabajlentő oldalukon, bár nem hiszem, hogy egyéni esettel foglalkoznának, csak akkor, ha ezzel sokan keresnék fel őket.
Szóval például valami ilyesmit kellene látnod a log állományban: ETS2 Crash Log.
Esetleg ha megvan az állomány, akkor ide is bemásolhatod a tartalmát, vagy küld el privátban, ha lesz időm, akkor ránézek.