A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Meg en is a Promods nelkul jatszom. Teljesen be akarom jarni az alap SCS terkepet mielott atvaltok Promodsra. Mondjuk Munchen alapbol elegge kritikan aluli...
De gondolom az egyik banatomon a promods se segit majd: hogy eleg rovid a latotavolsag. Arra gondolok hogy soha nem latom egy varos teljes latkepet nagy tavolsagbol, mondjuk 5-10 km-rol. Amikor megjelent az ATS, arra voltam a legkivancsibb hogy ott ezt mar meg e oldottak. Sajnos nem. L.A. volt a "tesztalany". Ott is ez volt: sivatag, sivatag, balkanyar, hip-hopp, ben is vagyok a varosban. Pedig milyen szep latvany a GTA5-ben ahogy messzirol kozeledek a varoshoz az autopalyan.
A masik banatom: miert nincs visszajatszas? Sokszor annyira visszaneznem hogy hogy fertem at egy szukebb keresztezodesen, vagy hogy forgolodtam egy udvaron stb. A replay hianya annal erthetetlenebb hogy a Scania truck simulator meg tartalmazta.
Ehh, biztos az eso miatt vagyok ilyen banatos :))
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2019.02.17. 11:45:24