banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Axtros
    A ProMods ritkán frissít, és épp nemrég jelent meg a blogjukban, hogy egyenlőre nem tudják, hogy mikor lesz új verzió, mert az SCS legutóbbi, baltikumi DLC-je eléggé alaposan felkavarta a ProMods térkép rendszerét. Mivel a baltikum területei már korábban kidolgozásra kerültek a ProMods-ban, a DLC-nek hála, újra lehet tervezni az egész területet, annak figyelembe vételével, hogy megtarthassák a hivatalos DLC "jó" megoldásait, de az Ő korábbi munkájuk se menjen - teljesen - veszendőbe. Szóval idő kell az új verzió kiadásához.
    Én azt szoktam tanácsolni, hogy aki a ProMods-ot alkalmazza, az csak akkor update-elje a teljes programot, amikor egy új verzió kijön a ProMods-tól. Addig mindenki maradjon meg a korábbi - stabil - verziójánál, a kiegészítőivel együtt. Tudom, hogy valakinek ez fusztrációt okoz, hogy nem használhatja ki azonnal az SCS újdonságait, és fejlesztésiet, de ezzel viszont könnyen el lehet kerülni a kompatibilitási problémákat. Továbbá nem kell olyan gyakrtan a hosszadalmas frissítési procedúrát "lejátszani".
    Szóval relax! Ha kijön egy új verzió a ProMods-tól, akkor arról mindenki fog tudni.