A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Nem veszekedik itt senki :)
Az "édesfaszom" a helyesírásra vonatkozott.
Nem hiszem el, hogy nem lehet leírni 1 mondatot helyesen. Ékes Magyar nyelvünk így hanyatlik, mert a "nagy" nyelvmegújítók tönkreteszik.
A témát feszengetve csak annyi, hogy Magyarország 5 legnagyobb csoportját vezetem. Többed magammal.
Adott egy szabályzat, ahol az ETS2 alap kérdéseire le van írva a válasz. Vannak szabályok amiket be kell tartani.
Itt szoktak jönni elő azok a dolgok, ami a mai társadalmat képviseli. A lustaság.
Nem fizetős a Google és a Google Translate sem. Ha lehet mindenkit a használatára buzdítunk, mert nem csak a játéknál hasznos, hanem az életben is.
Az, hogy valaki idős az nem ok arra, hogy ne írjon helyesen, ne tudjon az interneten keresni. Minden adott neki is, mint a fiatalabb korosztálynak, csak könnyebb a kifogást lökni, mint cselekedni.
Nem, nem szálltam el magamtól, tessék megkérdezni a csoporttagokat, majd ők megmondják.
Nem találkoztam még olyan csoporttal, hogy az adminok / más csoporttagok saját pénzükön vásárolva ajándékoznak drága DLC-ket és más egyéb dolgokat.