A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
TomgoTom #51568 Admin létedre,nem árt 1 kis kultura,ha 30 éves fiam igy beszélne szájba vágnám,Nálunk a kultura elönybe van.Segitséget kértem,nem kulturát tanulni.
erröl van szo.Amugy 51498 hozzászolásban benne a kép,ami modokat lehet látni.A képet azért tetem fel,hogy tisztába legyél,hogy miröl is van szo.régeben a Steam felhö használati nem kellet bepipálni,mert nem volt most van.Azért tetem fel a kérdést,mert nem igen értek hozzá.Steamnál dolgom sosem volt,csak most,mivel evvel játszunk.Amugy 1 hátrány van,hogy angolul,nem tudunk.
Öreg fejjel már nem dukálna.
erröl van szo.Amugy 51498 hozzászolásban benne a kép,ami modokat lehet látni.A képet azért tetem fel,hogy tisztába legyél,hogy miröl is van szo.régeben a Steam felhö használati nem kellet bepipálni,mert nem volt most van.Azért tetem fel a kérdést,mert nem igen értek hozzá.Steamnál dolgom sosem volt,csak most,mivel evvel játszunk.Amugy 1 hátrány van,hogy angolul,nem tudunk.