A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Nem tudom olvastársak közül ki próbálta már ki a ETS2-ben a busz módot. Amit ma kipróbáltam,vagyis ki akartam próbálni.
Mérhetetlenül, enyhén szólva,az se volt tiszta aki kitalálta,egy kamionos szimulátorba egy busz verziót,valahogy sehogy nem illik össze.
De most hogy éppen hogy, ki tudtam nagy nehezen próbálni,többszörös próbálkozások után,mivel semmi kézzelfogható
leírás nagyon nincs hogyan is kell azzal játszani. Egy YT videó alapján csináltam én is. Az egész busz mód egészében úgy ahogy van,hihetetlenül
nem egy kamionos játékba való,sőt tetézi az hogy nem egyszerű az utasok szállítása sem. Előtte sok minden lépéseket kell tenni a játékban
hogy tudjon az ember utasokat szállítani. Sőt még egy láthatatlan pótkocsit is fel kellene venni ami nem egyszerű,és csak azután
többszörös kattintgatás után lehet csak utasokat felvenni és szállítani.Tehát részemről ez megbukott de keményen,
nem tudom más hogy van ezzel aki már próbálta és tapasztalta.