A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
mumus70 #50650 És tele van bugokkal is, Eléggé instabil, valamint bottal sem ütheti a ProMods nyomát..... hiába annyi város, gondolhatod mennyi időt feccoltak bele.... a PM-nél kb 10-15 várost csinálnak meg 1 váltás alatt, de azok megszólalnak, még a macskaköveket is egyesével teszik be szerintem! Brutál idő kijátszani 100 %-ra így is. De egyébként össze lehet vadászgatni, nekem is úgy van, csak most szoptam vele az 1.28-nál, mire megtaláltam és kilegóztam melyik nem kompatibilis, újra kellett építenem több órán keresztül a mapot. Jelenleg nekem ilyen: ProMods - Rusmap - RK Great Steppe - Southern Region. Volt még 1.27-nél a Project Balcans is, de az akasztotta meg a frissítés után. Állítólag dolgoznak rajta, ha kész megy az is vissza. De így is leesett már 36 %-ra a felfedezés. Még az Olasszal szemezek, de megvárom a DLC-t, úgy is jön rá majd akkor a PM válasza. 1.29-ig meg nem is akarom piszkálni már, tököm se legózik 3 havonta az update-k miatt.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.09.13. 00:29:35