A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Papa51 #50291 Sziasztok!
Régi , de most új játékos lennék. Megvettem annó az eredeti dobozos játékot, de pár év kihagyás után , most újra szeretnék játszani ezzel a játékkal. Csakhogy a frissitések nagyon előrehaladtak az évek folyamán. Azt szeretném tudni, hozzá értő kollégától, hogy lehetséges az, hogy előlről kezdve kell feltenni a frissítéseket? Próbálkoztam egyből a legalább 1.24-es verzióval a magyar map miatt is, mert régen is tetszett a Frank munkája, de nem sikerült a telepítése a frissítésnek. Elkezdtem innen-onnan letölteni a kezdetektől a frissítéseket és telepíteni, de már a 1.10-es körül elakadtam, mer nem találtam folyamatos folytatást. Mert csak úgy voltak feltöltve a netre , hogy az egyikről a másikra frissítés. De, aztán megszakadt a sor. Lehetséges, hogy nem fogok ezért újra az új verzióju játékkal játszani? Az eredeti ETS2 oldalon már nincsenek régi frissítések. Van segítség erre a problémára. Büntet a sors mert hűtlen lettem kicsit a játékhoz?
Köszi, ha valaki válaszol és megírja a frankót! Üdv.