A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
kejfeljancsi #49757 A ProMods térképpel sajnos én is találkoztam hibával. Az egyik pl olyan hogy egy bizonyos városba bizonyos telephelyre el se tudok jutni, mert ahogy bekanyarodnék, egyből leáll a steam működése, a másik a közlekedésbe nekem is. Az úgy valósul meg hogy ha mellettem megy a gépi kamion simán átsorol lenyomva az útról. Ha mákom van akkor van mellettem leálló sáv és lehúzódok ha nincs akkor baleset és ami idegesítő kicsit, marha nagy rakomány sérülés. Sőt néha olyan is előfordul a kisméretű körforgalomba ha 5 kilométerrel kinyomom a táblát a helyéről mert nem férek el sérül a rakomány 10 %-ot is ami szürreális. Igaz hogy orvosolható a dolog, de idegesítő. De másrészről kafa minden :) Legalább ha újabb verzióra váltasz és törlöd a régebbit nem törli az összes mentésedet, és 0-ról kell kezdeni mindent. A Megamap sajna elvitte összes mentésemet mikkor töröltem :( És szóval kiadhatnák már a 1.26-os frissítéshez kompatibilis térképet :P